wad3r Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Megane III kombi. Dudnienie/ huczenie przy otwartej tylnej szybie, przy prędkości powyżej 60km/h, czym szybciej, tym bardziej słychać i jakby zmiana ciśnienia powietrza powodująca wręcz ból uszu. Czy ktoś to też u siebie zaobserwował? Co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Nie sprawdzałem w M ale w sumie chyba w każdym aucie tak jest. Skala zależy jeszcze od tego jak szeroko otworzysz okno, czy otworzysz jedno czy dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 W każdym aucie tak mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Też tak miałem w każdym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Temat wyczerpany, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi