DAREN Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Witam panowie proszę o jakieś jednolite info czy można bez problemu wymienić radio z megane III phI z bt na radio z phIII z bt i które ma wejście usb na panelu czołowym?? Czy trzeba coś zmienić w ustawieniach?? z clipem nie ma problemu w razie coś. Czy trzeba przerobić wiązkę?? Mam takie radio u siebie a chciałbym takie założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Możesz zrobić taką zamianę, Cinas sprzedaje gotowe przejściówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzius91 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Pisz do ciniasa i w dziale sprzedaż masz takie przejsciowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzol Opublikowano 14 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Te radio poliftowe z USB gra coś lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 gra tak samo, chyba że włożysz lepszą wersje np Arkamys. Jedyny plus to USB na przedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mislaw Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ja tak zmieniałem i wszystko ok . Tak jak pisali cinas sprzeda ci przejściówkę . Ja też z tego nowego dałem u niego wyprowadzić wyjścia RCA . Jaki masz wyświetlacz stary czy A3 mozaikowy chyba że navi ? Radio musi być od megi 3 nie scenic . Wyglądają identycznie ale mają inne oprogramowanie . Jeśli nie masz navi . To radio megi 3 bez navi . Nie słuchaj sprzedawców piepsza głupoty . Nie ustawiasz później godziny na wyświetlaczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzius91 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zmieniłem radio na po lifcie i moim uszom gra zdecydowanie lepiej może dlatego że głośniki tez mam zmienione ale mimo wszystko było zaskoczenie po zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi