matesDGL Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Witam, proszę o opinie: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-iii-oryginalny-przebieg-doinwestowana-silnik-1-9-130km-ID6znWF9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Większość aut z rocznika 2009 w Niemczech jest średnio o 7 do 10 tys.droższe. Zobacz ; megan 1,9 dci/130 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba3 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Tak jak kolega wyżej napisał , w tej cenie dostaniesz złom a nie samochód , policz jeszcze ile kosztowało przywiezienie auta do polski i zarobek handlarza około 2 tyś , jak odejmiesz to od ceny na aukcji która na pewno nie jest ostateczną , tylko do negocjacji ,to wyjdzie Ci że samochód jest ,,wart" z 14, może 15 tyś . zł. Nie chce być nie miły ale poważnie myślisz że taki samochód jest czego kolwiek wart ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Nie masz się co spodziewać że bezwypadek z udokumentowanym przebiegiem, przecież masz blisko jedź i obejrzyj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 31 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Sprawdź pod kątem wycieków z silnika. Słabe ma oringi na połączeniu skrzyni z silnikiem cieknie z miski i jeszcze od góry z pokrywy głowicy zdarza się też często że w dolnej części wlewu oleju jest spory wyciek. Z osprzętem raczej nie ma problemu, czy to rozrusznik czy alterntor czy układ wtrysku. Koszt zrobienia wycieku między skrzynią a silnikiem to jakieś 700 - 800 zł i jest nie opłacalny bo po 15-20 tyś jest to samo. Widziałem auta z 2011 roku z tym silnikiem i wyglądają tak samo wszystkie jak jeden zalane olejem nawet z bardzo małymi. Pozdrawiam Swoją drogą Megane III z tym silnikiem jest dość żwawe spala w przedziale 6-7 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miloslaw Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Jak dla mnie coś "śmierdzi" ta oferta. Ja w tamtym roku kupiłem swoje megi w podobnym przebiegu, mam jeszcze szkło i skórę i dałem ok 10 tysi więcej, a auto było serwisowane w aso, cała historia w salonie obok mnie. Chyba, że ceny tak spadły w ciągu roku... Ja w tamtym roku szukałem takiej megi chyba z 2-3 miesiące, przeglądałem setki ofert z mobile.de i innych portali, kupowałem płatne raporty i 6 na 10 aut było albo bite albo przebieg kręcony. Na szczęście jak już zrezygnowałem nagle trafiłem ofertę pod nosem. Życzę powodzenia i wytrwałości, bo łatwiej teraz kupić mieszkanie niż pewne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi