pbet Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Czyli trzeba uznać, że z tymi obrotami / lagiem ten typ tak ma. Skoro nasze auta są różne i mają różne przebiegi, a mamy to samo to taki właśnie urok najnowszego i ostatniego zarazem wypustu leciwego 1.6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Niestety. Strasznie to upierdliwe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ja tam przestałem zwracać uwagę. Może dlatego że mam długi wyjazd z garażu (z górki) i za nim wyjdę i odczekam aż brama się zamknie to silnik się rozchodzi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Gdy wyjeżdżam z pracy, dojeżdżam do bramy i muszę włączyć się do ruchu - momentami baaardzo stresujące. Wtedy pozostaje tylko gaz do dechy i jakoś jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 @mich64 a spróbuj odpalić i poczekać, aż ssanie minie nie ruszając autem. Zobaczysz jak się wtedy zachowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Gdy dłużej popracuję na wolnym to nie ma problemu. Ale muszę wtedy czekać. I to ma być ekologia, rozgrzewanie na postoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ekologia w motoryzacji jeśli głównie na papierze. Ciekawe, że my mamy Euro5, a diesle (nie wiem czy wszystkie) i moze nawet Tce - Euro6 i tam nie ma takich przypadłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 1.2 Tce ponoć też poszarpuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Cieszmy się jazdą. Wolę przyjąć teorię "ten typ tak ma" niż szukać dziury w całym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Ja też nie zamierzam szukać. Na początku byłem delikatnie mówiąc sfrustrowany, ale dałem spokój. Teraz cieszę się tanią jazdą na lpg a resztę mam w du.....żym poważaniu. Jednak niesmak po moim kochanym Peugeocie 307 pozostaje i w sumie nie mogę sobie darować, że go sprzedałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nie żałuj bo się jeszcze dowie i będzie psuł humor nowemu właścicielowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 he he słusznie prawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Cześć, Zrobiłem dziś filmik jak pracuje mój silnik, na początku z wyłączoną instalacją, później włączyłem instalacje i wtryski zaczęły cykać to ten system grzania https://youtu.be/D6TtNY1EmgY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Nie mam pojęcia co to? to na pewno wtryskiwacze? pewnie jak dotkniesz to powinno być czuć. jak tak, to chyba któryś jest uszkodzony. Ale nie słyszałem wcześniej czegoś takeigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 To normalny dziwie bo cewki się rozgrzewają we wtryskiwaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi