pbet Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Tak jak piszesz kolego @WoWojtek tylko, że to Twój problem, a nie przyszłego właściciela. Niestety należy przyjąć za zasadę, że to co się włożyło w auto, tego się z niego nie wyciągnie. Potencjalny nabywca się cieszy jeśli nie musi czegoś robić ale ma gdzieś to ile Ty zainwestowałeś. Nie liczy sobie w myślach "mógłbym dać 22 ale dam 25 bo wsadził ostatnio dwa/trzy klocki...". Edytowane 19 Stycznia 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 WoWojtek dopiero w połowie marca zaczyna się coś dziać w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Juras386 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Sam miałem juz ukończone 35 lat gdy kupiłem właśnie taki model auta w polskim salonie, w tym samym kolorze, co prawda mam silnik 1,4 TCE i auto po pierwszym lifcie. Auto nie służy do wożenia panienek, jest w pełni funkcjonalnym samochodem a przy tym pięknym i wyróżniającym się na drodze wśród całej masy nudnych i nijakich kombiaków w jakich kochają się Polacy. Gdybym akurat szukał auta brał bym Twoje w ciemno. Niestety przez zamiłowanie ludzi do nudnych pojazdów, producenci przestają produkować auta 3 drzwiowe. Ford już dawno nie robi takiego Focusa, Opel nie robi modelu GTC, podobno Audi zrezygnowało z A3 3d, Kia Pro Ceed też już nie kupimy nowej w salonie. Megane IV tylko w wersji 5 d i kombi, nawet RS w 5d. Totalna porażka. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi