kowal11102 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Witam czy miał ktoś cyrk z wyświetlaczem taki jak w załączonym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mi się tak ostatnio zrobiło, ale po 10 sekundach się włączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal11102 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mi tak pare razy i nagralem to zeby pokazan na serwisie ale nie bardzo wiedzieli o co kaman dlatego chcialem sie dowiedziec czy to tylko odosobniony przypadek czy jakas wada fabryczna W dodatku wylaczenie zaplonu i odpalenie na nowo nie pomagalo dopiero na nastepny dzien cudownie wyzdrowial REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Już kiedyś nawet tutaj o tym pisałem. Miałem taki przypadek, że jak odpaliłem po pracy i wrzuciłem R (pojawiła się kamerka cofania) to nagle obraz zaczął przygasać i zgasł całkowicie. Spotify grało w tle, ale obrazu zero. Nie reagował na nic - ściszanie, zmiana utworu itp. Włączyłem, wyłączyłem - nic. Odczekałem 10 min - nic. Umówiłem wizytę w serwisie na następny dzień. Wsiadam rano - działa To był jeden przypadek, drugi to był kompletny brak dźwięku z jakiegokolwiek źródła. Takie coś zdarzyło się już kilka razy w czasie roku użytkowania samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armagedon123 Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Ja też miałem podobnie u mnie pomogło przytrzymanie przycisku od radia przez około 30-45 sekund po tym ekran się włączył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal11102 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 U mnie właśnie nic ani muzyka ani czujników parkowania i jestem umówiony na serwis.Nagralem filmiki żeby nie powiedzieli że jestem nawiedzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Żaden serwis. Zrób zwykły restart - przytrzymaj przez kilkanaście sekund przycisk wyłączenia radia. Powinno pomóc. Edytowane 1 Lutego 2018 przez adamsxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal11102 Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Tylko ze to sie dzieje co jakis czas dzisiaj dzialal bez problemu ale dzieki za pomoc jak będę gdzies jechał to spróbuję go zresetować REGULAMIN pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 To co napisałem na pewno pomoże, ale jak Ci się tak często dzieje, to zgłoś do ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trasek Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Mi zdarzyło się raz, odpaliło się po jakimś czasie i od tamtej pory działa cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 W mojej czasami się takie coś działo i po ostatnim upgrad'zie softu przestało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal11102 Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Byłem w serwisie i okazało się że mój rlink jest zablokowany przez producenta i nie da się zrobić aktualizacji.Aso musi wysłać do centrali mój vin aby go odblokować i wgrać aktualizację oczywiście czas oczekiwania 1 miesiąc. Ponoć ma to uniemożliwić zawias serwera który bodajże jest tylko jeden na całą Europę.A więc po co chwalą się tym że użytkownik może samemu sobie aktualizować navi i mając okresowo bezpłatną subskrypcję może to przepaść.Mam navi starszą o 2 aktualizację i tu klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi