DanielT Opublikowano 12 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Witam, Czy ktoś próbował wymienić tunel środkowy we Fluence na taki z Megane III, żeby zamiast pilota mieć joystick do nawigacji? Z tego co zdążyłem wywnioskować po oględzinach części, to tunel we Fluence jest chyba wytwarzany jako całość, nie tak jak w Megane, że można tylko górną maskownice podmienić (od gałki biegów i joysticka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Tutaj masz wprawdzie odwrotnie z Flurenca do megane III, ale informacje i schematy pasują w "obie strony". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielT Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Niestety ale wygląda na to, że temat upadł. Prawdopodobnie tunel z meganki by pasował, niestety ja w moim Fluence mam kolor tapicerki jasny beżowy, a taki nie występował w Megane III. Rozmawiałem z lakiernikami i przemalowanie też nie jest opcją. Natomiast rzeźba i wpasowanie joysticka w mój tunel jest nieopłacalne. Teraz żałuje, że nie mam czarnej tapicerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Są takie tunele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielT Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Wow, gdzie taki znalazłeś? Przeglądam oferty na allegro już od paru miesięcy i nie mogę dorwać. Edit. Możliwe że ten kolor rzadko występował, więc może być ciężko dostać na części Edytowane 27 Marca 2018 przez DanielT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) jak nie ma jak są: zwykły ręczny http://allegro.pl/tunel-srodkowy-podlokietnik-megane-iii-eu-i7197352118.html http://allegro.pl/tunel-srodkowy-podlokietnik-renault-megane-3-iii-i6437454212.html elektryczny ręczny http://allegro.pl/tunel-srodkowy-podlokietnik-megane-iii-3-i7209893465.html Edytowane 27 Marca 2018 przez meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielT Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Niestety ten ze zwykłym ręcznym to nie ten kolor. Poza tym nie da się zainstalować joysticka, to jest wersja na kubek Edytowane 27 Marca 2018 przez DanielT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Podstawkę na kubek się odkręca od spodu i montujesz joystik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielT Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Udało mi się dostać tunel od Megane III w kolorze beżowym. Niestety okazało się, że nadal jest zbyt wiele różnic w budowie i nie ma sensu taka przekładka, więc z żalem muszę porzucić ten pomysł. Wielka szkoda, że Renault zdecydowało się na osobny projekt tunelu do prawie identycznych aut:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Opisz jakie są różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielT Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Inny mieszek i jego mocowanie od hamulca ręcznego (nie mam go w komplecie). Inne zaczepy tylnego mocowania do podłogi. Całkowicie inna konstrukcja schowka wraz z zatrzaskiem (tunel nawiewu nie przechodzi pod nim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi