Aweesome Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Jak w temacie.. ? Ma on jakies zastosowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Na 1000% nie jest to seryjny guzik więc jakie jest jego zastosowanie pewnie nikt nie będzie wiedział. Jedyne co mi przychodzi to odcięcie zapłonu ale miejsce na to jest trochę zbyt oczywiste. Jeśli auto odpala i jedzie bez wciskania tego guzika to nie ma on takiej funkcji o jakiej myślę. Coś się dzieje po jego wciśnięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aweesome Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) No właśnie nic immo to nie rozlacza bo auto jezdzi i nic sie nie dzieje... . Na wyswietlaczu też cisza Edytowane 4 Marca 2018 przez Aweesome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Może warto zapytać poprzedniego właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aweesome Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wiesz, autko juz troche do tyłu kupiłem :P nie mam na niego tel, a do oławy to kawałek mam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 No to pozostaje zagadka Mógłbyś zdjąć osłonę i zobaczyć czy są tam jakieś kabelki i gdzie idą tylko czy jest sens skoro wszystko działa jak należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aweesome Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 No to zajrze, przy okazji walczenia z uparta kontrolką airbagow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Przed chwilą, Aweesome napisał: przy okazji walczenia z uparta kontrolką airbagow Tu zacznij od standardu czyli wtyczki pod fotelem kierowcy. No chyba że taśma poszła. Tak czy siak oba tematy są już dogłębnie opisane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aweesome Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Tasma zmieniona, wtyki sprawdzone moja renia to specyficzny typ hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Nie zrobił sobie ktoś przycisku "symulacji otwarcia drzwi kierowcy" ? Kiedyś u kogoś widziałem w aucie takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 10 minut temu, Lelupi napisał: Nie zrobił sobie ktoś przycisku "symulacji otwarcia drzwi kierowcy" ? Co taka symulacja wnosi do użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aweesome Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Głupote hahah :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Widziałem to w aucie używanym jako taxi, wszystko zależy od potrzeb i specyfiki używania pojazdu. Nie wdając się w szczegóły, w Meganach 2 oraz 3, zależnie od modelu, phasy, konfiguracji,po wyłączeniu zapłonu, otwarcie drzwi kierowcy dezaktywuje pewne systemy w aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 Choćby to, że gasną światła; ja zawsze muszę w Megane II otworzyć drzwi po wyłączeniu silnika i niewysiadaniu Jeśli to to, to zastosowanie się znajdzie, choć nie jest to niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2018 W scenicu II miałem właśnie taką symulację otwarcia drzwi. Przycisk miałem umieszczony w rączce do zamykania drzwi. Przycisk służył mi do gaszenia świateł bez potrzeby otwierania drzwi np. gdy gasiłem silnik i nie wysiadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi