MechanikAmator Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam, jestem obecnie posiadaczem M2 1.9 dCi 120 km, jestem zadowolony z samochodu, więc moim kolejnym autem będzie Megane 3, samochód chciałbym sprowadzić z zagranicy, lecz niewiele wiem o tych modelach. Chciałbym się dowiedzieć co będzie podobne osiągami do 1.9 dCi, czy faktycznie jest tak, że różnica obrotów na 6 biegu w M2 a M3 to 200? Które wersje silnikowe posiadają skrzynie 6 biegową? Są jakieś wersje z Automatyczną skrzynią biegów? Jak z wytrzymałością zawieszenia w tych samochodach? Jak wygląda realne spalanie w poszczególnych samochodach? Interesuje mnie samochód który będzie posiadał większe osiągi lub porównywalne do mojego obecnego 1.9 dCi 120 km, w gre nie wchodzi 1.5 dCi oraz 1.6 benzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Polecam lekturę Forum wszystko tam znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Chcesz rad od innych, a od siebie niewiele wnosisz. Proszę zakończyć temat ; Świszcząca Turbina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dnia 29.03.2018 o 17:52, Andrzej-2010 napisał: Proszę zakończyć temat Czy jesteś nowym moderatorem ,żeby innym użytkownikom forum dawać takie rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi