cybant Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Witam. Korzystał ktoś kiedyś z tego oświetlenia rejestracji? http://allegro.pl/podswietlenie-tablicy-led-renault-megane-ii-2-iii-i6845872946.html Jeżeli tak to jakie opinie? Czy opłaca się zakupić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz243243 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Cześć, zdecydowałem się na zakup ledów do tablicy rejestracyjnej o których wspomniałeś. Efekt całkiem fajny ale uważam, że świecą zbyt mocno. Po zmierzchu za samochodem jest normalnie łuna białego zimnego światła spowodowana przez te ledy. Zastanawiam się nad powrotem do oryginalnych żarówek bo nie wiem czy ktoś nadgorliwy nie przyczepi mi się któregoś razu do tego oświetlenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Nie tyle nadgorliwym ale może być uciążliwe dla jadących za Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Za mocno świecą zdecydowanie, kup porządne 2 diody LED i wstaw zamiast żarówek, będziesz miał taniej i po ludzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 cena faktycznie dobra. Te ledy są tańsze niż oryginalna oprawka na żarówkę. Można osłabić światło tych ledów naklejając lub wkładając do środka oprawki jakąś matową białą folię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi