LTar Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Cześć, Mam problem. W moim megane IV GC w wersji z Rlink 2 brakuje większości aplikacji. Nie są widoczne ani z poziomu samochodu ani w MyRenautl na komputerze. Myślałem, że to sytuacja przejściowa jednak trwa to już prawie 2 miesiące i nie widzę, żeby ktos się jeszcze na to skarżył. Sprawdzałem w salonie i w innych autach są aplikacje, takie jak ceny paliw czy my Roads. Napisałem do pomocy technicznej renault ale odpisali raz i to zupełną bzdurę, a na moje odpowiedzi nie raczą odpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Masz samochód sprzed kwietnia 2017? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 z września 2017 z Rlink 2 i z nowym oprogramowaniem z MirrorLInk (android auto itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Komuś odpisali w mailu, że my routes jeszcze nie jest dostępny do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Niestety. Chodzi p to że mój sklep jest pusty praktycznie. To tylko przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Ja do nich napisałem na czat live, na temat aplikacji (brak myroutes, ale to może wina, że mam soft 2.2) i aktualizacji (u mnie najnowsza to 2016.12), ma się ze mną mailowo skontaktować dział multimediów. Zobaczymy co napiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ekran 7", też mam mało aplikacji, łącznie z 15 może będzie - w kategoriach Rozrywka i Na co dzień. Nie przyszło mi wcześniej do głowy, że powinno być więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 A ktoś w ogóle więcej ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Może faktycznie ma być tak że katalogi są puste... Ale to dziwaczne. Mi brakuje tej aplikacji z cenami paliw a w innych autach ona jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 U mnie w sklepie jest aplikacja z cenami paliw. " Szanowny Panie, Ze względu na prace modernizacyjne prowadzone na Naszej stronie, mogą wystąpić chwilowe trudności podczas zarządzania swoim kontem, trwające do kilku dni. Dotyczy to również korzystania z R LINK Store. W zwiazku z tym serdecznie przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane." Co więcej mapy 17.06 mają być w maju na 7". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 U mnie tej aplikacji nigdy nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @LTar nic nie tracisz, aplikacja za taką cenę, że dla mnie to nawet nie warto, szczególnie że w jakimś filmie - recenzji o megane, testówka miała właśnie tą aplikację i był komunikat "informacje niedostępne" więc prawdopodobnie to nie działa w Polsce. Jedyne czego mi szkoda, to my routes, ale według instrukcji renault, nawet moje myrenault na telefonie jest zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ja też oglądałem test polski i właśnie w nim było o tym że ta aplikacja jest taka super, że sprawdzali że ceny się zgadzają. W Oplu w nawigacji jak kończy Ci się paliwo to załącza się nawigacja i pokazuje Ci najbliższe stacje benzynowe. W renault brakuje mi tego że w navi nie ma stacji bo jak się jest gdzieś w trasie to fajnie by było wiedzieć jak daleko jest do stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @LTar wejdź w ustawienia nawigacji i tam sobie poszukaj, żeby Ci pokazywało każdą stację benzynową, wydaje mi się, że można jakoś wyszukać najbliższą stację jak wpiszesz "stacja paliw". Ale to taki substytut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 obsługa klienta w dalszym ciągu sobie nie poradziła. Jedyne co stwierdzili po miesiącu to, że faktycznie brakuje u mnie aplikacji w Rlink store i wysłali zapytanie do producenta. I to trwa już 4 tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi