kamil007 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Też nie mam ceny paliw, a powinienem posiadac tą aplikację? Ma ją ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 tak, powinieneś. Rlink 2 jest jeden dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Cieszcie się, że w ogóle macie jakieś aplikacje. Ja mam jedynie na szaro Coyote (cokolwiek to jest), którego nie da się włączyć, a dostępu do sklepu nie mam w ogóle. Mam R-Link Store na szaro. ASO nie wie czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 W polityce prywatności musisz wyrazic wszystkie zgody i musisz mieć sieć - ale to chyba ma każdy Rlink 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Gdzie jest ta polityka prywatności? Pamiętam, że przy 1 odpaleniu się coś zaznaczało, ale i tak trzeba było wszystko zaznaczyć żeby przeszło dalej. Podawało się maila, na który miała przyjść aktywacja, ale z tego co pamiętam nic do mnie nie przyszło. Nie wiem jak to ugryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 jak wejdziesz w aplikacje to tam masz opcje polityka prywatnosci. Aktywacja konta trwa 72 godziny P.S. a jak się zalogujesz na komputerze to też nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 To nieznacznie się już te 72 godziny wydłużają. Obecnie czekam około 10 800 godzin Nie, no w My Renault jak przejdę do sklepu mam, ale cóż mi z tego? Ja chcę mieć dostęp jak cywilizowany człowiek, z poziomu ekranu samochodu, po to to jest. A nie, że mam wgrywać i latać jak debil z pendrivem między komputerem, a samochodem. Na jeździe próbnej wszystko śmigało, a u mnie od pierwszego dnia nic i po półtorej roku dalej nic. Aktualizacje, resety, szmery bajery, i dupa zbita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 na pocieszenie dodam tylko, że 90% aplikacji i tak trzeba instalować przez pendrive, ponieważ wyskakuje info, że są za duże żeby je pobrać przez internet dostępny w samochodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 A jeszcze wracając do aplikacji. Po zalogowaniu do sklepu na komputerze mam może z 8 aplikacji na krzyż. ~70% kategorii pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 to ja też tak mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 A czy ktos ma listę aplikacji która powinna się wyświetlać ? Ja też mam większość kategorii puste ale myślałem że tak poprostu jest. Mam pogodę,kalkulator,english news ( swoją drogą fajna tylko szkoda że nie po polsku ),sudoku i jeszcze dosłownie kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Tu lista wszystkich moich, cen paliw też nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 (edytowane) To ja mam tak samo. Jednak obsługa multimediów twierdzi, że aplikacja ceny paliw jest obecnie dostępna dla wszystkich. Byłem w salonie i w salonowych była ta aplikacja. Edytowane 11 Maja 2018 przez LTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil007 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Mam soft 3.3 i nie mam cen paliw. W talismanie w salonie widziałem to ale w Megane nie... Auto z 2017 (Maj). Mój szwagier za to kupił Meganke we Francji i ma ceny paliw + facebooka tak jak na tym filmiku R-LINK 2 de Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekrsl Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 strasznie to słabe z tymi aplikacjami i ogólnie z tym całym myrenault, w folderach cuda wianki, a w rzeczywistości akwarium i przeglądy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi