Dajducz Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Witam ! Mam pewne pytanie. Ostatnio ktos na parkingu dojechal mi do tylnego zderzaka i niestety nie wiem kto to, zobaczylem tylko ze odpadlo mi cos z dokladki. Jak widac uszkodzenie nie jest jakies powazne ale troche szpeci. Powiedzcie mi, czy meganki III coupe z 2009r mogly miec malowane dokladki zderzakow tylnych? Na zalaczonym zdjeciu widac ze u mnie jest to pomalowane ale zastanawia mnie fakt warstwy na ktorej jest lakier, w sensie wyglada jakby ktos wczesniej zaszpachlowal plastik... REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 rozumiem, że nie jesteś pierwszym właścicielem tego auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajducz Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Nie jestem, samochod kupiony od znajomego ale on nic nie malowal wczesniej. REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 No to malował lakiernik ,no bo znajomy nie, albo jakiś krasnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 29 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 8 godzin temu, Dajducz napisał: Nie jestem, samochod kupiony od znajomego ale on nic nie malowal wczesniej. Znajomy był pierwszym właścicielem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dajducz Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Znajomy kupił ten samochód ponoć z pewnych rąk i w sumie widać po samochodzie że tak jest. Wiem że górna część zderzaka jest w oryginalnie pomalowana i nie była raczej ruszana. Raczej chodziło mi o to czy to może być fabryczne malowanie dostawki, ale jeśli nie to wiadomo że coś nie było nie tak z tą dostawką jeśli jest malowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Dla potomnych - w normalnej wersji dokładka nie była malowana. Malowane są w gt(line), monaco gp i RS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) @fourier jest dokładnie tak jak piszesz co jak dla mnie było błędem ze strony Renault. Edytowane 20 Grudnia 2019 przez Silverek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ile Cie to wyszło? Odezwałem się w temacie bo też zastanawiam się nad pomalowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) O kurczę... z pół roku temu malowałem także konkretnie nie pamiętam, ale jakoś w granicach 250-300zł (zderzak + czujniki cofania). Edytowane 15 Lutego 2019 przez Silverek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fourier Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Nie ma problemu. W każdym bądź razie warto zainwestować te 2-3 stówki bo auto prezentuje się o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Przy Twoim kolorze wygląda to bardzo dobrze. Natomiast wydaje mi się, że trzeba też docenić aspekt praktyczny rozwiązania fabrycznego. Mianowicie, element niemalowany lepiej zniesie drobne parkingowe otarcia, które mogą zdarzyć się przy manewrowaniu. Jakby nie było, jest to w końcu zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @MariuszNS kolega @Silverek nie uznaje rys na samochodzie Jak się jakaś zdarzy to zaraz zniknie i będzie perfecto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 @pbet dokładnie.. mam zniżki u wszystkich Pilskich lakierników i car detailerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi