lol19pl Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 @arekrsl W modelowaniu dźwięku silnika masz tylko jedno auto? Bo jest tam aktywna strzałka do przełączania i widać 1/6. I jeśli możesz to nagraj dźwięk z głośników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekrsl Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Aut jest 6, ale działa tylko pierwsze. Jakoś może nagram w wolnej chwili. Edytowane 31 Lipca 2018 przez arekrsl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Znalazłem chwilę aby zerknąć do DiagRW - chciałem spróbować uruchomić to "super" modulowanie. Niestety, jako takiego menu ESE u mnie nie ma. Jest ESE/ANC z opcjami jak poniżej. ESE miałem oryginalnie ustawione na "activated". ANC nie wiem czemu służy, ale ustawienie również na activated nowego kafelka w menu Pojazd nie uaktywnia:/ Coś przegapiłem? Z rzeczy, które udało mi się ustawić, to zapamiętywanie ostatniego trybu jazdy, bez względu na to jaki był, również tryb Sport. EDIT: Dobra, namierzyłem te dźwięki. Dla potomnych: DiagRw -> HMI -> ESE -> Present U mnie samochodów jest więcej. Jednak modulowany dźwięk wydaje się być tylko dla Alpine A110. 2018-08-03 23.15.00.mov Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez chucky80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggler Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 @chucky80 napisz jak zmienić tryb jazdy bo szlag mnie trafia jak wsiadam i za każdym razem musze zmieniac na sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Mnie też dobija. Gdyby tak szko zmienić działanie klawisza Eko na sport. Jak w GT ..... Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) DiagRw -> MEX -> CF_MEX_Mode_Default -> Perso DiagRw -> MEX -> CF_MEXStart_Mode -> Previous BTW. Ktoś wyczaił gdzie w DEVELOPER MODE włączyć doświetlanie zakrętów? Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez chucky80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 @chucky80 A da się zmienić guzik Eco na sport ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Przypadkiem wychodzę na eksperta :P Ale odpowiadając - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Spox . Jest w gt więc może kiedyś ktoś znajdzie sposób , by wsadzić do intense kilka funkcji z GT - zegar , przycisk rs zamiast Eco .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoftEagle Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam Dołączam się do zapytania kolegi chucky80 w kwestii włączenia opcji doświetlania zakrętów w trybie developer. Udało mi się ogarnąć rsound bez problemu ale nie widzę nigdzie opcji doświetlania. P.S. Dziękuję kolegom @Rapek i @arekrsl za pomoc z obd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Może ma ktoś wiedzę/ pomysł jak przypisać tryb sport do guzika " Eco" ?.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Też bym zmienił Eco na sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 ja też, a przy okazji wymieniłbym napis na przycisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marych Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 (edytowane) Znalazłem taki oto tutorial + Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez Marych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chucky80 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Gratuluję. Dokładnie to samo wkleiłem w tym wątku w poście z 18 lipca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi