Bartez81 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Mam pytanie czy jest jakaś opcja aby cofnąć aktualizacje z 3.3 z powrotem do 2.2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapod1 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Cześć, spotkaliście się może z takim problemem? Na codzień korzystałem z S10+ (prywatny + służbowy) ale postanowiłem rozdzielnić to i korzystać z dwóch telefonów. Chcę korzystać z AA na służbowym A71, jednak przy podłączeniu pojawia mi się komunikat jak poniżej. Po kliknięciu "Rozpocznij" na telefonie nic się nie dzieje. Natomiast jak podłącze S10+ to AA działa bez problemu. Próbowałem ustawienia fabryczne telefonu i radia ale nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruspl Opublikowano 5 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Witam czy jest ktoś tutaj co może mi pomoc chodzi mi o to ze nie działa mi RLINK 2 Sterowanie głosowe czy jest na to jakaś rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 @viruspl a masz aktywny pakiet usług on-line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujgregor Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Dnia 5.06.2020 o 20:29, viruspl napisał: Witam czy jest ktoś tutaj co może mi pomoc chodzi mi o to ze nie działa mi RLINK 2 Sterowanie głosowe czy jest na to jakaś rada Do włączenia w DDt4All. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Dnia 18.01.2019 o 11:46, lol19pl napisał: @kolaboss normalnie przełączasz z pionowego na poziomy w ddt4all. Już kilka osób sobie tak przywracało ekran. ale gdzie to sie zmienia ktoś wie? Moje pytanie czy ktoś potrafi pomóc ? Nacisnąłem display mode -med i ekran czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykot Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Witam.Mam taki problem byłem ze swoim samochodem Renault Megane 4 GT w serwisie Renault Wałbrzych w celu wgrania nowego R-link i mi go uwalili,teraz ekran jest czarny nic się nie wyświetla nic nie można ustawić.Odeslali mnie z takim samochodem do domu choć nalegałem żeby mi dali na ten czas auto zastępcze oczywiście odmówili i kazali mi przyjechać 24 czerwca do serwisu.Co o tym myślicie bo ja mam zamiar złożyć skargę,już kiedyś po naprawie skrzyni nie dali mi samochodu zastępczego tylko kazali wracać piechotą a samochód jest na gwarancji fabrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 aktualny czas oczekiwania na rlinka z Francji to 2 miesiące także pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dnia 13.06.2020 o 23:18, czarnykot napisał: Witam.Mam taki problem byłem ze swoim samochodem Renault Megane 4 GT w serwisie Renault Wałbrzych w celu wgrania nowego R-link i mi go uwalili,teraz ekran jest czarny nic się nie wyświetla nic nie można ustawić.Odeslali mnie z takim samochodem do domu choć nalegałem żeby mi dali na ten czas auto zastępcze oczywiście odmówili i kazali mi przyjechać 24 czerwca do serwisu.Co o tym myślicie bo ja mam zamiar złożyć skargę,już kiedyś po naprawie skrzyni nie dali mi samochodu zastępczego tylko kazali wracać piechotą a samochód jest na gwarancji fabrycznej Ja miałem taki sam problem, tylko jak zadzwonili z serwisu i powiedzieli, że radio nie działa to powiedziałem, że go nie odbieram bo jest lato a tam jest sterowanie klimą. Dali mi zastępcze i jeździłem nim 1 mc za darmo na czas wymiany r linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykot Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Mam zamiar jutro zadzwonić do centrali Renault i porozmawiać jak tam traktują klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 i co Ci to da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykot Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Dnia 14.06.2020 o 13:42, sadisticescape napisał: I po co mnie przedrzeźniasz Mi da dużo nie będą olewać klientów. A takie podejście jak ty masz i wielu tobie podobnych ,to dlatego traktują nas jak hołotę za takie rady to ja dziękuję takim osobą. Zwróciłem się tu na forum o pomoc co dalej robić a nie ,, i co ci to da " Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 ja naprawiam dla Renault Polska te rlinki 2 więc źle uderzasz z „tobie podobnych” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykot Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Dzisiaj podjechałem wracając od córki we Wrocławiu do serwisu Renault z rlinkiem co mi uwalił Wałbrzych i kazał czekać do 29czerwca na następny termin co dalej robić .Renault Wroclaw przyjął mnie od razu na service zdiagnozował że Rlink jest kaput dał samochód zastępczy i być w kontakcie telefonicznym.Nie będę się rozpisywał jake numery wyprawiał ze mną Renault Walbrzych bo nie jednemu włosy stanęły by dęba,moim zdaniem ten serwis już dawno nie powinien obsługiwać klientów ,tylko być zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruspl Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Mam takie pytanko czy po podłączeniu Carlinkit Android Auto adapter Carplay dongle w samochodzie będzie mi tez działał android auto i car play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi