barbs Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Cześć wszystkim Po przeglądnięciu niezliczonej liczby waszych dyskusji na forum doszłam do 2 wniosków: 1) że przejście z wersji Rlink2 2.2.19.300 na wersję, gdzie można włączyć android auto jest osiągalne 2) że sama tego absolutnie nie ogarnę W związku z powyższym, czy znalazłby się tutaj może ktoś z Trójmiasta lub okolic, kto podjąłby się takiej operacji na mojej megance? Oczywiśce odpłatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujgregor Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Dnia 28.02.2020 o 19:22, blubek napisał: cześć Panowie. mimo wieku świerzynka jestem a raczej nikt nie chce uprawiać łopatologii na poziomie "kliknij 2 przycisk po lewej stronie". przejdę zatem od razu do sedna. czy jest tu ktoś z rejonu Podbeskidzia (Bielsko-Biała) kto byłby w stanie ogarnąć mi R-link 2? Może niekoniecznie w samym Bieslu ale chodzi mi by nie była to też Warszawa - podjechać zawsze można ale bez przesady. Mam nową Megankę ale delikatnie mówiąc wk....wia mnie brak opcji Mirror na R-link. nie lubię gdy maszyna chce być mądrzejsza. generalnie z Android Auto nie mam problemów poza opcją lustrzanego odbicia. We wszystkich poradnikach widzę dodatkową ikonę (na której aktywuje się Mirror) a ja jej nie mam. czy to cholerstwo też jest jakąś ukrytą opcją czy ki diabeł ją zeżarł. dodam, iż to moja 1 Renówka, w innych samochodach nie napotykałem na takie cuda, dlatego nie potrzebowałem zagłębiać się w informatykę - to nigdy nie było moim konikiem. Panowie dla mnie słowa flashowanie, rootowanie brzmi jak fizyka kwantowa w podróżach międzywymiarowych więc chętnie oddam te czynności w ręce doświadczone. grzebię w tym i grzebię i jeszszce jedna ciekawostka. zrobiłem wg instrukcji plik, chciałem wejść do ustawień i......... i na tym się skończyło u mnie po prostu to nie działa. poniżej zdjęcie Android Auto bez ikony "lustra". może to kogoś na coś naprowadzi. na wszystkich filmikach zdjęciach poradnikach jest ona z prawej strony za "mikrofonem" Musisz mieć zrootowany telefon,inaczej nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery01 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Dla zainteresowanych właśnie pojawiły się nowe mapy do R-Linka MAPA EUROPA V2019.06(RELEASE STORE 2020.Q2) Ciekawostką jest to że nie są one dostępne dla wszystkich wersji systemu, przynajmniej na razie. Dla wersji 8.x - są dostępne, dla wersji 3.3 na razie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 55 minut temu, jery01 napisał: dla wersji 3.3 na razie nie ma. Już są. Właśnie pobieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blubek Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 2 godziny temu, Wujgregor napisał: Czyli cały mój problem w telefonie jest? A widzisz. Tego jeszcze nie ogarniałem. Dzięki za podpowiedź. Musisz mieć zrootowany telefon,inaczej nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek0501 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 (edytowane) A skąd tą aktualizacje map zasysacie ? Czy mam zalogować się w programie toolbox na laptopie i sciągnąć dane USB z samochodu i wtedy mi pokaże i zaktualizuje i do auta? Aktualizacja jest płatna ? edit. Sprawdziłem nie pokazuje mi nic co mogę zaktualizować. Edytowane 1 Marca 2020 przez krzysiek0501 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Koledzy z systemem 3.3, czy też widzicie w RLink Toolbox nową obowiązkową aktualizację systemu (napis w języku francuskim)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Hej, zaktualizowałem system do 3.3 i zastanawiam się, czy jest możliwość odblokowania AA pomimo samochodu z 2k16 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Ja mam auto z grudnia 2016 i odblokowałem AA. Z tym, że ja miałem 3.3 od nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Czy mógłby sprawdzić czy jest ta aktualizacja w Toolbox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Nie mam żadnej aktualizacji, posiadam 3.3. Daj screen jak to wygląda. Edytowane 3 Marca 2020 przez Geble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Screen wyślę za 2 godziny. Czy udało Ci się zainstalować mapę 2019.06 bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafixxxx2 Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 15 minut temu, ABCMegane napisał: Screen wyślę za 2 godziny. Czy udało Ci się zainstalować mapę 2019.06 bez problemu? Pobieram, pobieram już chyba 5 czy 6 raz z Toolboxa. Zawsze jest jakiś błąd. Jak nie sieć, to brak jakiegoś pliku. Za chwilę podejmuję ostatnią próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Chodzi o tę aktualizację (druga pozycja, w j. francuskim): Edytowane 3 Marca 2020 przez ABCMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Podłączał już ktoś AA z telefonem Xiaomi ? Jeżeli tak to podeślijcie proszę jakiś poradnik , z którego się sugerowaliście jak zrootować telefon. Ja mam Xiaomi pocophone ale to już chyba mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi