smooth Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Witam, Potrzebuję informacji dotyczącej kodowania nowych kart w Megane III. Czy jest to możliwe za pomocą CLIP i nowej, dedykowanej czystej karty? Czy istnieje możliwość wygenerowania PINu extractorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Nie ma możliwości Pin Extractor nie liczy pinów do trójek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smooth Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Rozumiem, tak podejrzewałem. Jakie są jeszcze skuteczne metody pozyskania PINu? Arbites, inne programy, interjfejsy? REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 abrites tutaj wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Nie ma alternatyw dla drogich urządzeń. Abrites jest jednym z wielu. Edytowane 25 Czerwca 2018 przez TheOktik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smooth Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 8 godzin temu, TheOktik napisał: Nie papuguj. Polecisz coś innego? Aktualnie wiem tylko o Abritesie. Myślę o zainwestowaniu, jednak chętnie rozejrzę się za alternatywami REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Witam . Kupiłem drugą kartę do Megane Cupe III z 2010 r . Trzeba zakodować aby auto wykrywało kartę . Ktoś w temacie podpowie jak i czym to wykonać . Połączyłem z istniejącym tematem - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 A masz jakiś sprzęt diagnostyczny? Bo bez tego nie ruszysz tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Dzisiaj doszedł https://allegro.pl/oferta/polski-maxiecu-pelna-diagnostyka-serwisowa-pojazdu-6053103929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Tym sprzętem raczej nie dopiszesz karty. Potrzeba coś bardziej profesjonalnego np Renault ECU Tool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Temat dorabiania kart do MIII był już poruszany na forum. Polecam lekturę. Z tego co pamiętam trzeba mieć poważny sprzęt by to zrobić. Dużo poważniejszy niż dla MII. MaxiEcu tego nie zrobisz. Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zadzwoniłem do ASO Renault w Elblagu i za 150 zrobią mi i zakodują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Ile dałeś za kartę? Z HF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) @lufa ta karta nie ma HF. To jest taka. https://www.franceauto.pl/pl/p/KARTA-KLUCZYK-MEGANE-III-SCENIC-III-4-PRZYCISKI/11869 Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ale wiesz, że używanej Ci nie dopiszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi