Smog Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Kilka kilometrów i powinny się zaprogramoać .ASO będzie zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Skąd ta pewność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smog Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Wzasadzie tylko z naszego forum i forum Renault talizman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Jak są informacje to spoko. Też w przypadku nowych czujników? Nie tylko tych które były już zaprogramowane wcześniej przy przekładce lato/zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Już o tym pisałem, wsadzasz nowy czujnik "z pudełka" i sam się zaprogramuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monster666 Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Zapomniałem zakończyć ten post. Oczywiście po pojechaniu do mechanika okazało się że mam w oponie gwóźdź ;) Niby powietrze było i nie odczuwałem jego braku podczas jazdy ale czujnik poprawnie pokazywał koło do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Bez urazy ale przeczytałem teraz cały ten wątek i zastanawiam się czy naprawdę nie przyszło ci do głowy, żeby podjechać do wulkanizacji i sprawdzić czy nie masz "kapcia"? ... zwłaszcza, że po dopompowaniu niedługo znowu się pojawił komunikat. "Najprostsze rozwiązania ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 To prawda, znajomy jeździł 40km na flaku, twierdził, że na pewno mu coś w zawieszeniu strzeliło, bo mu coś rzuca na zakrętach - okazało się, że ma opony run flat i nie było widać, że spadło ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 To jak on na tych RF jeździł - przy tych oponach wymagany był od początku TPMS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 @MarcinDe No właśnie opony miał po poprzednim właścicielu, a poprzedni właściciel kupił nie takie jak potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 No to wszystko wytłumaczone - ktoś miał pomysł niezły, żeby do normalnego auta (zawieszenia) założyć RF. Zazwyczaj słyszę że ludzie chcą wymienić RF na normalne opony, ale w drugą stronę to pierwszy raz słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi