hpek Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Od czego jest ten ruchomy plastik w bagazniku .... ( wersja kombi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Jak jest w pionie to wtedy robi się płaska podłoga po złożeniu oparć tylnej kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 W ph3 też to macie? bo pierwszy raz widzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 @deku Ja nie kojarzę ale sprawdzę i jeśli coś się zmieni dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 U mnie raczej tego nie ma. Podłoga jest przy kanapie zdaje się przyczepiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 w Ph III jest inna wykładzina bagażnika, niestety ogołocona z tych fajnych zaślepek dziury za fotelami tak samo nie ma otwieranej przedniej części żeby dostać się do organizera pod podłogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 1 godzinę temu, lordboss napisał: (...) tak samo nie ma otwieranej przedniej części żeby dostać się do organizera pod podłogą. Ano fakt - a mam to w Megane II i nie powiem - przydaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Na pewno się przydaje, ale jak to mają w zwyczaju Francuzi coś co jest fajnego kastrują w kolejnych generacjach, dla pocieszenia w PSA jest tak samo miałem nawet taką podłogę, ale niestety nie pasowała i sprzedałem ją z całym wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi