Opal Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam, Przekopałem forum, ale nic nie znalazłem. Dziś znalazłem taką wtyczkę w schowku bezpieczników, w kabinie. Wiecie od czego ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 To jest dokładane, trudno powiedzieć czemu miało służyć. Popytaj poprzedniego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Może zapisy na tej etykiecie pomogą rozszyfrować zagadkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opal Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Znalazłem w googlach. To alarm. Muszę tylko sprawdzić czy to się wypieło, czy to luźna wtyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos1115 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Może być luźna wtyczka od oryginalnego alarmy do zestawu dodatkowego odnośnie wzbudzenia alarmu np.pod czas próby wciągania aut ana lawetę podczas kradzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Identyczny problem. Inny kolor wtyczki i nie mogę jej dalej wyciągnąć. Czyżby to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opal Opublikowano 25 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Moja ma 4 piny w jednym rzędzie. Ja doszedłem od czego ona jest po wygooglwaniu danych z kartki, która na niej była. Jestes w stanie przeczytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi