Wojtek_m Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Witam, Temat wałkowany od dawna na kilku forach. Spędziłem dużo czasu na zebraniu informacji na różnych forach nie tylko PL jednak bezskutecznie. Do rzeczy, aktywacja AA na rlink 2 system 2.2.xxx niby się nie da, ale ludzie robią - na necie info tylko ze sie udało, ze mam i nic wiecej jak to zrobilem. Ostatnio byłem w serwisie w reno z inna usterka i potwierdzono mi iż można na systemie 2.2 odpalić android auto, nie podano jak, ale zasugerowano odwiedzić rosyjskie strony. Z tego co ustaliłem dało się postawić system 3.3 xxx na ktorym AA mial byc bardziej stabilny, ale pan stwierdzil iz na 2.2 tez miał. Nie znali mnie więc nie dziwię się ze nie powiedzieli co i jak bo to sprzeczne z polityką firmy. Moze jest ktoś w Wawie co odpłatnie odpali to ustrojstwo? Mam jeszcze jeden problem ponieważ grzebalem w trybie developerskim i teraz mam błąd, czarny ekran. Moze ktoś wie jak w ddt4all przywraca się ustawienia fabryczne, lub czy odłączenie akumulatora na jakiś czas powoduje reset. Może ktoś chętny odpłatnie pomoc? REGULAMIN 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Mam ten sam problem. Przekombinowalem i też mam czarny ekran i pilnie potrzebuję pomocy. Jestem że Śląska. Będę bardzo bardzo wdzięczny https://zapodaj.net/42bb8dd8e8511.jpg.html Edytowane 21 Października 2018 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Z tego co wiem to gdzieś na forum była opisywana taka sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) No właśnie szukam i nie za bardzo mogę znaleźć :( Chyba,że zrobią mi to bez problemu w serwisie Renault. Edytowane 21 Października 2018 przez lubowitz78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NySoN Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 x Jak został rozwiązany problem ? REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Tak już dawno dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NySoN Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 x A że tak spytam jak tego dokonałeś bo jestem aktualnie z tym problemem ! :/ REGULAMIN - 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaboss Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jednak na forum można liczyć na pomoc ..... po co napisać jak naprawić. Można napisać gdzieś tam było w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Myślę, że sprawa jest głębsza. Kolega lubowitz78 olał kolegę NySoN bo ten ewidentnie olał moderatora mireczek01.. Fakt faktem rozwiązanie problemu pozostaje tajemnicą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szosti1 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Witam, czy ma ktoś może jakiś pomysł, gdyż do czasu najnowszej aktualizacji map wskazania nawigacji z Android Auto wyświetlały się na HUD i r linku po wyjściu do strony głównej, natomiast po wgraniu map 12.2016 wskazania z Android Auto się nie wyświetlają. Może gdzieś da się to ustawić w developer mode?? wersja oprogramowania 3.3.16.946, mapy 12.2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 @szosti1 Masz mapy z numerkiem 2016?? to są mocno przestarzałe, bo pomiędzy były 2017.06 i teraz 2017.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szosti1 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Oczywiście źle napisałem, mapy są po najnowszej aktualizacji, czyli 12.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insaimz Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Dnia 26.12.2018 o 10:33, szosti1 napisał: Witam, czy ma ktoś może jakiś pomysł, gdyż do czasu najnowszej aktualizacji map wskazania nawigacji z Android Auto wyświetlały się na HUD i r linku po wyjściu do strony głównej, natomiast po wgraniu map 12.2016 wskazania z Android Auto się nie wyświetlają. Może gdzieś da się to ustawić w developer mode?? wersja oprogramowania 3.3.16.946, mapy 12.2016 Masz na mysli, ze po wcisniecku przycisku home obok wyswietlacA w aucie, wczesniej na ekranie glownym pokazywalo Ci za ile bedzie trzeba skrecic i w ktora strone? Mi tak teraz pokazuje, kiedy korzystam z nawogacji i AA, szkoda, ze nie przenosi na ekran glowny mapy z telefonu, tylko trzeba wejsc poprzez kliknięcie w AA, zeby widziec mape. Przez jakis ostatni czas na ekranie glownym i na wyswietlaczu za kierownica nie pokazywalo strzalek od nawigacji z twlefonu ale wczoraj znowu zaczelo mi to dzialac. Szukam od czego to zalezy. W aucie w ustawieniach nic nie zmienialem. Przepraszam za literki ale jakbym mial przy pisaniu z telefonu czekac, az bede mogl po przytrzymaniu klawisza napisac polski znak, to potrzebowalbym chyba nie miec innych zajec w zyciu, tylko poprawnie pisac na forum. (Nam się nigdzie nie śpieszy, chętnie poczekamy na poprawny tekst - mireczek01) REGULAMIN pkt. 5.6 literki PL. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi