Pesk87 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Witam jestem zainteresowany zakupem meganki. Czy coś możecie mi powiedzieć jaki model. W linku przykładowy który mnie interesuję httpsw.otomoto.pl/oferta/renault-megane-przepiekny-renault-megane-wersja-limitet-erlink-bezwypadkowy-ID6BwASs.html REGULAMIN 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 (edytowane) Ciekawe ogłoszenie. Nieostre i poruszone zdjęcia. Gość pisze, że wystawia fakturę VAT 23% więc mi na myśl przychodzi, że to mogło być auto zastępcze dla klientów jego serwisu. Jeśli to by się sprawdziło to wiadomo, że nikt o takie auta (w sensie nikt z użytkowników) nie dba. Do weryfikacji. I jakoś tak tanio... 31800 zł za 2015 rocznik ze stosunkowo niskim przebiegiem i bogatym wyposażeniem? Coś mi tu śmierdzi... Edytowane 26 Listopada 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pesk87 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Na co zwrócić uwagę przy zakupie meganki 3 i czy silnik 110 km nie jest za mały do kombi? Też mnie zastanawia tą cena bo jest naprawdę atrakcyjna, tylko gdzie jest haczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Przecież pisze że z Włoch, pewnie normalka - po zdarzeniu, a fakturę wystawia pełną bo na taką kupił - czyli po firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomrud Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @pbet ma rację, coś tu śmierdzi. Masz może nr VIN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 1 godzinę temu, krzychu73 napisał: Przecież pisze że z Włoch, pewnie normalka - po zdarzeniu, a fakturę wystawia pełną bo na taką kupił - czyli po firmie. Faktycznie. Zauważyłem tylko pierwszego właściciela. Teraz widzę Włochy. No więc już wiemy skąd ta niska cena. Prawdopodobnie kupujący będzie musiał zapłacić podatek od tego auta! Uwaga na przekręt z VAT! Skoro kupił od firmy to albo była to ubezpieczalnia np. po szkodzie całkowitej albo jakiś inny podmiot gospodarczy. Polecam lekturę: https://megane.com.pl/topic/66491-kupione-megane-i-chyba-to-był-błąd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pesk87 Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Nr Vin nie mam ale mogę załatwić? A jaki silnik polecacie w Megane po 2014 roku, najlepiej to by było jakiś benzynowy który można zagazować. Widziałem silniki 1.2 o dobrej mocy, ale czy nie są one za bardzo wyzylowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Wcześniej wklejałeś diesla, a teraz piszesz że najlepiej benzynowy. Nie zaczynajmy tutaj kolejnej dyskusji o silnikach. Tyle już zostało napisane... Poczytaj istniejące treści. Jak zaczniemy to znowu będzie gównoburza i bezsensowne starcie zwolenników dCi, Tce, Sce i MPI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 27 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Do gazu tylko 1.6 16V prędzej siebie wykończysz niż ten silnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Dnia 26.11.2018 o 16:52, pbet napisał: Ciekawe ogłoszenie. Nieostre i poruszone zdjęcia. Gość pisze, że wystawia fakturę VAT 23% więc mi na myśl przychodzi, że to mogło być auto zastępcze dla klientów jego serwisu. Jeśli to by się sprawdziło to wiadomo, że nikt o takie auta (w sensie nikt z użytkowników) nie dba. Do weryfikacji. I jakoś tak tanio... 31800 zł za 2015 rocznik ze stosunkowo niskim przebiegiem i bogatym wyposażeniem? Coś mi tu śmierdzi... gdzie ty widzisz bogate wyposażenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 To chyba wersja Limited z dołożoną nawigacją - mam na myśli to auto z pierwszego posta. Generalnie za tanio A w kwestii mocy, cóż... ja mam dokładnie to samo (2016, tyle że bez nawigacji) i - jak większość - pewnie chciałbym mieć więcej KM. Do jazdy lokalnej wystarcza; po mieście jak najbardziej; w pojedynkę tym bardziej; po zagranicznych autostradach - to aż za mocny jest ; po polskich autostradach - zdecydowanie za słaby jak na naszą krajową "tolerancję". Na poważnie: przyzwoity, względnie ekonomiczny silnik, choć wiadomo, że demon mocy to to nie jest. Ma moment obrotowy 260 Nm. Ja mam normę EURO 6, możesz się zorientować, chyba że to dla Ciebie nie ma znaczenia. Przy jeździe po mieście nie przekracza mi 6,5 litra / 100 km (obliczone, bo mój komputer oszukuje). Ogólnie - można z nim żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi