Badboygreen Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Witam wszystkich posiadam megane 3 coupe 1,6 16v 2009r mój problem polega na psuciu się głośnika od strony pasazera wymieniłem już drugi głośnik i jest to samo po upływie 6 miesięcy głośnik od strony pasazera zaczyna oddawać dźwięki charczenia tak jakby się kończył a z prawej strony głośnik gra prawidłowo. Resetowalem ustawienia radia więc to na pewno nie jest przyczyną może ktoś z was miał taki problem? i jest w stanie mi pomóc. REGULAMIN 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Skoro w tym samym miejscu padł Ci drugi głośnik to szukałbym problemu w instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Lub w radiu. Zmierz napięcie go zasilające na zakresie VDC. Powinno być O mV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BestChi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 To chyba nie jest dział do tego typu pytań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 a jaki niby dział, z silnikami? toś pomógł. Albo nie ma napięcia odpowiedniego do głośnika. Mimo działającej instalacji może nie być odpowiedniego zasilenia. Zobacz na wtyczce od głośników ile jest po prawej stronie a ile po lewej. Jak byś doczytał w pierwszym poście to zauważyłbyś, że post został przeniesiony! Pierwotnie był w dziale "Użytkownicy i ich auta", który na pewno nie jest od takich problemów. -mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi