ArturMegane Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Cześć! W mojej Megane III 1.6 110km KM 2010r nie działa czujnik zmierzchu. Pozycja AUTO nic nie daje, świeciłem latarką w czujnik i nic, zero reakcji na światło. Cały czas świecą się światła mijania. Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam. W pozycji 0 po odpaleniu auta świecą światła dzienne? Może w menu w liczniku ktoś wyłączył? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 W pozycji 0 świecą się też światła mijania Dopiero jak przełączę na pozycyjne to świecą się pozycyjne a jak przełącze na każdą inną pozycję to świecą się mijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Pewnie włączony jest tryb skandynawski. Wówczas po uruchomieniu silnika ciągle świecą mijania. Można to zmienić interfejsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek523 Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Mam podbny problem kupiłem samochod w lampach jest 5 zarowek tz ze są tam swiatła do jazdy dziennej ,bylem u elekryka aby aktywowac te swiatła nie udało sie po wylączeniu opcji skandynawskiej w warsztacie zapaliły sie swiatła mijanja ale po wyjezdzie na zewnatrz mijania zgasły nie palą sie te do jazdy dziennej . REGULAMIN pkt. 5.6 Literki PL, interpunkcja-mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Skąd jesteś? Światła dzienne w lampach często są fabrycznie nieaktywowane. Trzeba grzebać w konfiguracji auta. Mogę uruchomić jeżeli podjedziesz lub zdalnie jeżeli znajdziesz kogoś z CLIPem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dnia 23.02.2019 o 09:35, Mietek523 napisał: Mam podbny problem kupiłem samochod w lampach jest 5 zarowek tz ze są tam swiatła do jazdy dziennej ,bylem u elekryka aby aktywowac te swiatła nie udało sie po wylączeniu opcji skandynawskiej w warsztacie zapaliły sie swiatła mijanja ale po wyjezdzie na zewnatrz mijania zgasły nie palą sie te do jazdy dziennej . W menu licznika patrzyłeś ? Ja miałem tam wyłączone dzienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi