aston76 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jeżeli drzwi tylne mają szyby elektryczne, to blokada klamki drzwi od środka jest elektryczna. Natomiast jeżeli szyby tylne są na korbki, to blokada jest mechaniczna w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nie do końca. Elektryczna jest w kombi. Hb ma normalnie ;) taki wymysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Też nie tak do końca. Albo zależy od phaze, albo wyposażenia. Mam dwa hb Megane 3 i w obu posiadam blokadę otwarcia drzwi z tyłu, od wewnątrz, za pomocą przycisku na drzwiach kierowcy. Edytowane 1 Lutego 2019 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Jutro obadam dokładnie jak to u mnie wygląda, a żona będzie szarpać za klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) U mnie nie działa elektryczna blokada. Zablokowałem otwieranie szyb na przycisku przy kierowcy i dalej można otworzyć tylne drzwi od środka. Edytowane 2 Lutego 2019 przez kede86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) @kede86 a po wciśnięciu przycisku 4 otwierałeś drzwi z przodu? Bo instrukcja wyraźnie mówi, że Cytat Te systemy działają przy włączonym lub wyłączonym zapłonie, aż do chwili otwarcia jednych z drzwi przednich (z ograniczeniem do około 3 minut). i czy widziałeś Cytat Świecenie lampki kontrolnej wbudowanej w przełącznik potwierdza zablokowanie drzwi. Edytowane 2 Lutego 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 @pbet sprawdziłem i dalej można otwierać drzwi od środka. U Ciebie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 @kede86 Wypadło mi z głowy by to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) @kede86 sprawdziłem dziś u siebie i po kliknięciu w przycisk 4 zapala się w nim czerwona dioda i strzelają zamki. Można otworzyć tylne drzwi z zewnątrz ale nie można od wewnątrz. Edytowane 10 Lutego 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 @pbet czyli jest tak jak pisałem Przyda się jakbyś nie chciał żony z auta wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jam ma u siebie w sceniolu z tyłu 2x elektryczna szyba i rzekomy przycisk blokuje centralny z tyłu, że nie można otworzyć od środka oraz dezaktywuje szyby z tyłu, więc robi to co ma robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 @pbet to ciekawe, u mnie zapala się dioda, ale blokuje tylko szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Może elektryczne blokowanie drzwi to była jakaś dodatkowo płatna opcja? To dziwne, że u części osób działa, a u części nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 U mnie blokuje i szyby i drzwi. Wersja wyposażenia (chyba ) Dynamique... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 5 godzin temu, kede86 napisał: to ciekawe, u mnie zapala się dioda, ale blokuje tylko szyby. A zamki nie strzelają? Dla potomnych: sprawdzane na MIII ph III 2014 Limited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi