pbet Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 @mariuszekf U mnie nie puka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszekf Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Myślę że był to sasic przejechałem 30 -35 tyś. Km jeśli ma luz i to on puka to teraz założę Lemforder, 7 godzin temu, mariuszekf napisał: Panowie wymieniał może ktoś tulejkę maglownicy z prawej strony w Megane iii?.Czy to jest taka sama jak megi II Nikt z tym nie walczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) @mariuszekf Trochę zawiła odpowiedź ale patrząc na wątek @pbet wnioskuję że odpowiedziałeś na pytanie w tamtym wątku, że założyłeś Sasica Ja się chyba skuszę na Monroe jak dostanę od ręki w Krk, a czy Swag to też dobra firma? Edytowane 30 Marca 2019 przez gophfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turfel Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Febi to pakowacz chinszczyzny, nie polecam. Sasic, swag, moog, a najlepiej lemforder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Swag należy do tej samej grupy co Febi czyli Bilstein Group. Edytowane 31 Marca 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gophfer Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Łączniki (finalnie Sasic ) wymienione i nastała w końcu błoga cisza . Dzięki wszystkim za pomoc i rady. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez gophfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi