Bodzio_s40 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jak nie wlejesz za dużo to może koloru za bardzo nie zmieni. Dlaczego ASO? Kup sobie coś w tej samej specyfikacji(normie) i kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Nie ma nic w tej samej specyfikacji i kolorze. Przy wymianie można zmienić na np. Total. Ten sam płyn A jest tańszy i " czerwonawy" Nie warto mieszać kolorów. Wtedy widać bez problemu bród , olej i osady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Wystarczy przeczytać ten temat od początku, jest napisane wszystko na ten temat. xxxLukaszxxx to jest dokładnie ten sam płyn type "D" w butelce opalizuje zielonkawo, w zbiorniczku wyrównawczym wygląda na żółty. W sumie to możesz dolać każdy jeden, w tej ilości to i tak barwa zginie. Jak nie ma nic w tej specyfikacji? A Febi 26581, a SWAG 60 92 6581 Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Lelupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Lelupi napisał: Jak nie ma nic w tej specyfikacji? A Febi 26581, a SWAG 60 92 6581 Napisałem - w specyfikacji i kolorze. Jaki kolor ma Febi ? Zielony czy czerwony? Jak pytałem w IC powiedziano mi że czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak jak napisałeś w specyfikacji i kolorze. Posiada barwę dokładnie taką jak Glaceol RX type D, czyli żółty opalizujący na zielono. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Lelupi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Bardzo dobra wiadomość. Przyznam , że nie oglądałem karty produktu. I oparłem się na informacji od sprzedawcy z Intercars . Moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Słuchajcie a o co Wam chodzi z tym kolorem - przecież nie jeździ się na kolorze płynu, tylko na parametrach fizykochemicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradgerard Opublikowano 18 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Podpowie ktoś jaki w ASO wlewają płyn chłodniczy do Megi IV 1.3 TCe 140? Natrafiłem na allegro na takie: Ja to do swojej Megi III wlewam normalne Borygo ale patrzę pod maskę w IV a tam jakiś taki żółto-zielony płyn w pojemniku także wolę zapytać co najlepiej wlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 To wlewają: Prestone tylko pod swoją nazwą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi