MichalVTS Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Witam Czy ktoś wie, czy w M3 można zaprogramować światła mijania, tak aby włączały się automatycznie w momencie pracy wycieraczek? Ostatnio często zdarza się tak, że leje wściekle, widoczność jest słaba, ale jest na tyle jasno, że czujnik świtała nie włącza świateł mijania i dla bezpieczeństwa sam włączam światła mijania. W Citroenie miałem taką opcję, że po około min pracy wycieraczek komputer z automatu włączał światła mijania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dokładnie, ja co prawda mam MIV ale zauważyłem to samo. W oplu działało automatycznie włączanie świateł w zależności od prędkości wycieraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 W megane4 nie zadziala , nawet w silnym deszczu jeśli jest jasno dla czujnika zmierzchu . W sumie zbędne bo tylne światła świecą cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Pisaliśmy o tym gdzieś kiedyś. Nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Czasówka podłączona do silnika wycieraczek, włączenie wycieraczki włączy światła , czasówka ma np podtrzymać włączenie na 30s do następnego cyklu styk czasówki pod manetkę od włączenia świateł Wada każde włączenie wycieraczki uruchomi światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi