Bazyl123 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Niskie 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobinHoo Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 "Odgrzebie trochę temat. Przepuszczał mi niskiego cisnienia ale kupiłem oba. Podaje link do allegro" Dzięki kolego. Przy serwisie klimy nikt nie zwracał uwagi na zaworki, a były zepsute. Zamówiłem i sam podpowiedziałem żeby wymienili. Wydaje mi się tylko że oba były te duże, ale nie ważne teraz już tydzień działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl123 Opublikowano 24 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2024 Witam Można poprosić o linki albo podanie modelu tych zaworków do Megane 3 2011r. bo aukcji na allegro już dawno niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisnik Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Mam 2013 rok i do niskiego jest zaworek serwisowy renault 18,35 x 5,1 mm a do wysokiego M8x1 peugeot,volvo. Wpisz te nazwy w google a zapewne znajdziesz. Zawsze możesz dopytać sprzedawcę o zgodność po VIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 6 godzin temu, Lisnik napisał(a): Zawsze możesz dopytać sprzedawcę o zgodność po VIN VIN tu nie ma nic do rzeczy, zaworki do układu na czynniku R134a są znormalizowane i występują w dwóch rodzajach, kulkowym i trzpieniowym. Kulkowy to wkręcany cały port serwisowy(występuje przeważnie w grupie VAG) i trzpieniowy podobny do zwykłego zaworu do pompowania kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrit Opublikowano 24 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2024 Wczoraj zmieniałem oba wentyle zaworów. Oba są takie same 8mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi