Jump231 Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Witam jakieś sugestie odnośnie tego błędu?co może być przyczyną nie działają czujniki, po wrzuceniu biegu wstecznego jest sygnał krótki, innych błędów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Parktronik jest powiązany ze światłami cofania. Powinieneś je sprawdzić. Bardzo prawdopodobne, że to przełącznik w skrzyni biegów przestaje łączyć. Odczytany błąd mówi o poduszce pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Światła cofania działają w 100%. Błąd taki wskoczył w pyclip więc w clipie to samo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Próbowałeś ruszać wyłącznikiem tej poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Jeśli masz na myśli ten włącznik po prawej w boczku deski to nie ruszyłem tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Co ma poduszka pasażera do problemów z parktronikiem @Jump231 ma problem z siecią multipleksową parktronica. Błąd DF074 ma kilka znaczeń w zależności z jakim modułem interfejs się łączy. W module poduszek powietrznych to błąd poduszki pasażera, silniku to błąd cewki zapłonowej cylindra 3, w UCH błąd zabezpieczenia przed dziećmi itp. Jeżeli błąd jest w ecu parktronica to tam należy szukać przyczyny. Swoją drogą w serwisówce diagnostyki parktronika nie widać takiego błędu ale mam tylko taką sewisówkę dla M II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 28 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Ja obstawiam moduł lub buzzer pdc bo czujniki błędów nie pokazują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fmn Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Znalazłeś rozwiązanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi