Megane11289 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 21 minut temu, kwansterp napisał: Za dychę bym wziął. Proponuję tylko podczas takiej propozycji przez telefon wyciszyć głośność w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Dnia 15.12.2019 o 20:42, sylvo555 napisał: Jakich dokładnie części powinienem szukać do tego egzemplarza? Wg mnie może być do wymiany również alternator. Na zdjęciu widać uszkodzoną obudowę. Przedni zderzak chyba tylko w wersji GT. GT-Line może mieć bardzo podobny, ale będzie inny znaczek. GT i GT-Line nie mają świateł przeciwmgielnych z przodu w przeciwieństwie do pozostałych? Edytowane 16 Grudnia 2019 przez jack3226 edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 10 godzin temu, Andrzej-2010 napisał: Inni mogą jeździć rozbitkiem bez kontroli ale nie TY ; Grandtour MIV 2018 1.3 TCE 115 KM czy 1.5 DCI 110 KM , " Podobnie w samochodach Ty, jak widzę po opisie wolisz klasyczne modele, a ja takie które oferują nowoczesne technologie z dziedziny bezpieczeństwa i wygody jazdy. Zmieniam samochody co trzy - cztery lata i kupując nowy samochód Mogę ci powiedzieć z doświadczenia że pomiędzy generacjami jest przepaść " chyba nie przemyślałeś tego postu. Bo w 0% odnosi się do zagadnienia w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi