halas2 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Hej Zauważyłem tak początkiem grudnia że raz na jakiś czas wyświetlacz po prawej stronie zegarów potrafi mrugnąć. Tak jakby się przywiesił i startował od nowa. Nie gaśnie podświetlenie tylko na około 500ms gasną komunikaty po czym dalej jest ok. Dzieje się tak raz na około 2 tygodnie. Z powodu częstotliwości występowania ciężko nagrać filmik. Ktoś się z tym spotkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 To samo mam od nowości, zaraz po zakupie nawet zgłosiłem usterkę na gwarancji, ale powiedzieli, że trzeba wyjąć zegary oddać gdzieś do Gdyni i czekać 2-3 tyg. Nie zgodziłem sie, jeżdżę do dziś i czasami sobie własnie tak na 0,5 sek zgaśnie. W niczym kompletnie to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 2 minuty temu, omega napisał: To samo mam od nowości, zaraz po zakupie nawet zgłosiłem usterkę na gwarancji, ale powiedzieli, że trzeba wyjąć zegary oddać gdzieś do Gdyni i czekać 2-3 tyg. Nie zgodziłem sie, jeżdżę do dziś i czasami sobie własnie tak na 0,5 sek zgaśnie. W niczym kompletnie to nie przeszkadza. Teraz to strach jeździć bez zegarów bo można pójść siedzieć O tyle dobrze, że do Gdynii mam rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Czyli jeździć obserwować . Ja do Gdyni mam całą Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 11 godzin temu, omega napisał: To samo mam od nowości, zaraz po zakupie nawet zgłosiłem usterkę na gwarancji, ale powiedzieli, że trzeba wyjąć zegary oddać gdzieś do Gdyni i czekać 2-3 tyg. Miałeś usterkę na gwarancji i podarowałeś im? Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Bez przesady, myślę że świat, ma naprawdę większe problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi