mc211 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam mam problem z pozycjami w megane 3 hb . Nie działała mi tylna wewnętrzna pozycja dobrałem się do lampy , była zaśniedziała podczas czyszczenia zrobiłem zwarcie i zniknęły mi przednie pozycyjne i lewe zewnętrzne . Mam tylko tylne prawe. Bezpieczniki pod maską sprawdzone żarówki również wymienione co może być jeszcze w tej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Jesteś pewien, że bezpieczniki ( 1 i 2) 10A od świateł pozycyjnych są sprawne?. Jeśli tak, to czy masz podświetlenie w bagażniku po lewej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 To jest akurat zasilane z bezpiecznika w kabinie. Dnia 4.02.2020 o 18:46, mc211 napisał: Mam tylko tylne prawe. Czyli cały przód nie świeci i żadne z dwóch lewego tylnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc211 Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Tak podświetlenie w bagażniku jest , cały przód nie świeci i dwa z lewej strony. Jedno wewnętrzne nie ma prawa bo upalona jest blaszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Prawa strona: 1 - bezpiecznik sprawny bo świeci tył 2 - bezpiecznik ten podświetla też większość ideogramów i przyrządów w kabinie Lewa stona: 1 - bezpiecznik zasila tylko lewe światło przednie i oba lewe tylne. Jeżeli bezpieczniki sprawne to warto poruszać, wypiąć, wpiąć oraz sprawdzić dwie brązowe wtyczki. Ta na 8 pinów odpowiada za oba pozycyjne przednie a 12 pinów zasila tylne pozycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro7735 Opublikowano 23 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 Gdzie znajduja się te wtyczki 8 i 12 pinów ? Bo mam problem z nieświecącym lewym pozycyjnym w klapie, oraz po włączeniu halogenu świecą się światła wsteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi