KDKJ Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 16 minut temu, jabrze napisał: Córka dzisiaj dostała przesyłkę z Chin. A kiedy zamawiała? Do połowy stycznia nie było problemu. Ba! Nawet do Nowego Chińskiego Roku mi żadnej paczki nie anulowali. Problemy zaczęły się pod koniec stycznia. @Loniu bier pierwszy. Na drugim pisze, że przesyłka będzie dopiero 20 lutego (na pierwszej 17-18). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 1 minutę temu, KDKJ napisał: A kiedy zamawiała? Do połowy stycznia nie było problemu. Ba! Nawet do Nowego Chińskiego Roku mi żadnej paczki nie anulowali. Problemy zaczęły się pod koniec stycznia. @Loniu bier pierwszy. Na drugim pisze, że przesyłka będzie dopiero 20 lutego (na pierwszej 17-18). W porządku liczę że teraz bez problemu PyClip będzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @omega koronawirus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 @droopy - pozwolę sobie odpowiedzieć za kolegę. Tak, koronawirus. Masa firm nie pracuje. Nie ma kto produkować, nie ma kto wysyłać... Co zamówienie to tylko wiadomości od chińczyków, że nie mają towaru, że najszybciej kurier odbierze u nich towar xx marca i że w każdej chwili można poprosić o zwrot pieniędzy. Aktualnie to we większości sklepów na Ali działa tylko support i księgowość (i to pewnie zdalnie). Reszta ma z reguły wymuszony urlop (lecz nie wszyscy. Niektóre paczki wychodzą ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 ano, pewnie priorytety dostaną przesyłki farmaceutyczne (już brakuje leków w aptekach), zbrojeniowe itp Na bluzki będą musiały dziewczęta poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 14 minut temu, KDKJ napisał: A kiedy zamawiała? Do połowy stycznia nie było problemu. Własnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 33 minuty temu, aniewa napisał: Kup tego z pierwszego linka. Posiada wersję ELM 1.5 i odpowiedni pic. Masz gratis torqe pro do niego są odpowiednie pidy do podglądu parametrów silnika. W Torque idzie też usuwać błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) On ma tylko wskaźniki i błędów nie wykrywa. Uniwersalny do błędów jest Car Scaner. Edytowane 13 Lutego 2020 przez jabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Kilka błędów usunąłem Torque, da się, aczkolwiek na co dzień używam Car Scanner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 13 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 No rzeczywiście jest możliwość, rzadko z niego korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Kiedyś napisałem, że torque nie kasuje błędów, oczywiście mój błąd. Jest zarówno odczyt jak i kasowanie błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Torque bardzo mało błędów wyszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Ok przyszedł Interfejs, robię skan i mam 7 błędów napinacza pasów i wszystkie z poduszką powietrzna kasuje je później robię rescan mam 0 poczym odpalam auto nadal świeci mi się Check kluczyk i poduszka, nowa taśma Airbagu jest jak i kable pod siedzeniem polutowane. Może coś źle robię co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Robisz wszystko dobrze ale dopóki nie usuniesz usterek to błąd pojawi się po każdym włączeniu zapłonu. Możesz podać jaki kody błędów są odczytywane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loniu Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 1 godzinę temu, aniewa napisał: Robisz wszystko dobrze ale dopóki nie usuniesz usterek to błąd pojawi się po każdym włączeniu zapłonu. Możesz podać jaki kody błędów są odczytywane? Ogólnie po czasie jakby mi się zapłon się wył znikają kontrolki robię rescan i nie mam błędów tak jakby mi się odłączało od samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi