nfnp Opublikowano 23 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Pokazało "INSTRUMENT PANEL 01" i nadal nic mi to nie mówi Żeby jeszcze gdzieś legenda do tych wszystkich kodów była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Co do zegarów w GTLine to mamy w rodzinie M3 Grandtour GTLine z 2012 roku w którym są zegary cyfrowe, swego czasu też mnie to zdziwiło bo byłem przekonany, że wszystkie GTLine mają wskazówkowe, ponadto wydziałem już kilka wersji GTLine naszych klientów w których były zegary cyfrowe. W żony M3 Coupe GTLine 2011r. są analogowe. Co do silników 1,4TCe to były one zmodyfikowane na początku roku 2011r. dokładnej daty nie znam, jednak obserwacji tych, które posiadamy w rodzinie i tych w których robiliśmy rozrząd czy UPG można było zauważyć zmiany, przede wszystkim inna uszczelka pod głowicą, inny kolor szklanek w głowicy, podpora wału z logo Renault wcześniej Nissan i kilka innych drobnych szczegółów, wszystkie konstrukcje od 2009 do 2013 mają to samo oznaczenie H4JA700 i jest ona wygrawerowane na bloku silnika, a na świadectwach homologacyjnych jest opisany jako H4J A7 Dokładną datę produkcji silnika można zobaczyć na głowicy z prawej strony od strony skrzyni biegów i nie sugerujcie się datą prod. auta czy datą 1-wszej rejestracji w moich 1,4TCe jest różnica 4, 5 i 7m-cy. Co do oprogramowania sterowników było kilka poprawek trudno zweryfikować ile i co wnosiły w ASO technik podłącza interfejs klika aktualizację wszystkich sterowników auta, a na koniec otrzymuje raport ''aktualizacja przebiegła poprawie'' i tyle wiadomo Znalazłem fotkę GTline 1,4TCe Grandtour 2012r. auto mojego kuzyna i zegary ma cyfrowe, 100% oryginał z rynku Niemieckiego od 1-go właściciela ładnie wyposażone z podgrzewanymi fotelami. Edytowane 23 Lutego 2020 przez witman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nfnp Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Dzięki za odpowiedź. Tymczasowo niestety nici z zakupu. Przyznawać się, kto mi zwinął tę Megi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witman Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Nie ma się co dziwić autko było ładne i fajnie wyposażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djb Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Dnia 23.02.2020 o 12:25, witman napisał: Co do zegarów w GTLine to mamy w rodzinie M3 Grandtour GTLine z 2012 roku w którym są zegary cyfrowe, swego czasu też mnie to zdziwiło bo byłem przekonany, że wszystkie GTLine mają wskazówkowe, ponadto wydziałem już kilka wersji GTLine naszych klientów w których były zegary cyfrowe. Znalazłem fotkę GTline 1,4TCe Grandtour 2012r. auto mojego kuzyna i zegary ma cyfrowe, 100% oryginał z rynku Niemieckiego od 1-go właściciela ładnie wyposażone z podgrzewanymi fotelami. Potwierdzam. Też mam od 4 lat GTline 1,4TCe Grandtour 2010 z Niemiec z cyfrowymi. 100% oryginał Dnia 23.02.2020 o 12:25, witman napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi