gruku Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) Witam. Chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić narzędzie które wkłada się w otwór drzwi aby odblokować wkładkę. Mam problem z centralnym w drzwiach kierowcy i antena Hands Free w drzwiach pasażera. Nie chce kombinować z drutami czy czymś innym. Proszę o info. Edytowane 18 Marca 2020 przez gruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Oj to chyba ciężko będzie, bo nie wiem czy ktoś kupuje "narzędzie" które można zrobić w kilkanaście sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Również szukałem w okolicznych sklepach motoryzacyjnych. W jednym mi wyjęli drucik spod lady, wygięli i tyle Zaśmiali się i nic nie skasowali. Przynajmniej dzięki mnie mieli dobre humory Jedyna rada - drucik musi być twardszy. Ja kombinowałem na początku ze zbyt miękkim. W końcu się poddałem i szukałem "narzędzia" w sklepach Dodam jeszcze poradę jednego ze sklepów do jakiego trafiłem: "Niech Pan użyje dłuższego imbusa czy czegoś. Mniejsze rozmiary powinny się dobrze nadać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Z druta lepiej i odrazu robisz oczko na palce, tylko twardy tak jak napisłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruku Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ok. Poszukam druta. A jeszcze jedno pytanie jak sprawdzić czy mam zamki na 4 piny czy na 6 pinów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruku Opublikowano 24 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Nikt nic nie podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Sprawdź czy masz superblokadę. Jak masz to na pewno zamki są sześciopinowe. Siedzisz w samochodzie i robisz dwuklik przyciskiem zamykania w karcie. Jeżeli drzwi klameczką od wewnątrz nie dadzą się otworzyć to masz superblokadę. Jest też opcja, że zamki mogą być sześciopinowe przystosowane do superblpkady ale superblokada programowo jest wyłączona. Najpewniej to sprawdzić fizycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 24 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2020 Proszę specjalistyczne narzędzie: przyrząd do zwalniania blokady wkładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi