Geserian Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Witam, poszukuje Meganki z silnikiem 1.6 do lub już z gazem i znalazłem taką, jest ode mnie kawałek drogi i zastanawiam się czy warto się nią zainteresować https://www.olx.pl/oferta/renault-megane-iii-1-6-16v-gaz-krajowy-sprzedaje-osoba-prywatna-CID5-IDDIcb5.html z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Tylko ten samochód jest o jakieś...20 tys. za drogi. W tej cenie kupujesz już nowy model z na pewno nie gorszym silnikiem diesla: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-reanult-megane-i-wlasciciel-bezwypadkowy-2016-ID6DmITk.html#9bb8a8bfd4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geserian Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 No tak nie jest zbyt tani, ciężko znaleźć coś sensownego w tych pieniądzach. Tyle że mój budżet to max 26 i raczej nie patrzyłem na diesle z racji że robię rocznie koło 12-15k km na małych odległościach głownie w mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Oba mają ponad 200 tys przebiegu. Zajeżdżone wozy.......po samochodach z taki przebiegiem można spodziewać się niespodzianek.Szukaj czegoś z przebiegiem maks 100. Może Chevrolet Cruze jak ma być do gazu ? Jakaś Astra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Chevrolet Cruze? Do gazu? Żeby jeździł z cysterna oleju na haku? Te auta to jakaś porażka. Meganka o 20tys za droga? To za ile byś chciał ja kupić. Za 6? Mam swoją z 2009 roku i za mniej niż 18tys nie mam zamiaru się jej pozbyć. Dobre, zadbane samochody tyle kosztują. Ja następnym razem jakbym brał meganke to tylko w dizlu. Broń Boże z 1.6, niby jedzie bo chce ale nie może. Dobrze, że jezdże tanio bo mam LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 7 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Oczywiście że cruze, bardzo popularny wóz na taxi, jakby się nie opłacało to by nie jeździły. https://moto.pl/MotoPL/1,88389,14957175,chevrolet-cruze-4d-1-8-lpg-test-chlodna-kalkulacja.html byla nawet wersja z lpg, uwaga, były 2 rodzaje silnika 1.8. Jeden się nadają a drugi już nie. Ale łatwo to sprawdzić po numerze. 140 koni w tym aucie fajnie chodzi. megane 3 to najtańszy, budżetowy kompakt na rynku. Za najlepiej wyposażone egzemplarze z końca produkcji 2015-16 rok dostanie się teraz nie więcej niż 30-33 tys. Te z początku produkcji kupisz już poniżej 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geserian Opublikowano 7 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Jakby jeszcze Twój cennik był zgodny z rzeczywistością to by coś z tego było bo jakoś w przedziale 20-25tys ciężko znaleźć coś sensownego z 2010-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Spokojnie znajdziesz, codziennie przeglądaj .otomoto i olx, trafisz fajna krajowa sztukę z małym przebiegiem. Tylko tutaj trzeba szybko działać a nie się zastanawiać, w tym roku sprzedawałem 3 moje samochody i po wystawieniu znajdywały nowego właściciela w maks 3 dni. Najlepszy temat był z moja megane (2015 bose 43 tys przebiegu) wystawiłem w piątek, ok 22 zadzwonił kupiec ze będzie rano rano przyjechał i kupił od ręki. Ucieszyłem się ze sprawa zamknięta a ok 12 znowu dzwoni ze już jedzie po samochód okazało się że ten który podjechał rano to był ktoś inny....oglądał auto 5 min ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver666 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Patrz Panie. Ja wiem, że to nie megan ale swojego Fluenca 2014, przebieg 110 tys, w LPG, udokumentowane przeglądy, wersja Limited, świeżo po serwisie olejów i gazu, nie mogłem sprzedać za 25-26 tyś i w końcu poszedł do AAA. Przez miesiąc nikt do mnie nie przyjechał, nawet obejrzeć auto czy pokopać w oponkę . A tutaj za taką cenę takie roczniki i przebiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geserian Opublikowano 8 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Właśnie szukam auta już z pół roku, może to przez tego wirusa nie wiem ale mało ich na rynku w mojej okolicy +/-200km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Może weź pod uwagę Fluence jak bardzo chcesz samochód z diamentem na masce sedany teraz w ogóle niechodliwe, wyrwiesz jeszcze taniej niż megane. z drugiej strony jak widze teraz na otomoto oferty na megane 3 w słabych wersjach (bez wersji RS bo to inna bajka) w cenie powyżej 35 a nawet powyżej 40 tyś to sądzę że ktoś chce sprzedawać ;) a nie sprzedać..... i lubi wydawać kasę na ogłoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver666 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @Sarna1 zdaje sobie sprawę z małej popularności Fluence (sam szukałem Megan w kombi, w tamtym czasie). Dziwi mnie jednak, że nikt kompletnie nie był zainteresowany. Nawet nie miałem sobie z kim porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Sedan... takie auta są mało popularne w klasie kompaktów. Teraz wszyscy chcą suvy a hb kupują tylko dlatego ze są od nich tańsze. W cenie Hb masz suva ale niższej klasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geserian Opublikowano 8 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Ja szukam meganki w Grandtour to już w ogóle białe kruki albo ceny zaporowe mimo podstawowych wersji, dziwnie się ten rynek ostatnio zachowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 A co rozumiesz jako ceny zaporowe? Może ja bym miał swoją do sprzedania. M3 Kombi, 2015, 1,6dCi 130KM, 67tyś km, wersja Bose - full opcja łącznie z panoramą, R-Link, RS Monitor, radio z DAB+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi