-starjack- Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Witam, nie działa mi tylna wycieraczka i owieranie klapy bagażnika. diagnoza padła na moduł. Czy przy wymianie trzeba moduł konfigurować? czy można go samemu wymienić? można zakupuć moduł z np diesla? Regulamin forum się kłania. pkt. 5 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Ja bym 2x sprawdził tę diagnozę, potem próbował naprawić UCH, bo może tylko jaki element wykonawczy padł. Wymiana wiąże się z konfiguracją pod konkretny egzemplarz (możesz kupić np z diesla, ważne żeby nie było pod gorsze wyposażenie niż masz (L2/L2/L4)) A najtrudniejsze (a jak nie umiesz to najbardziej kosztowne) będzie przepisanie kart z obecnego do nowego UCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 1 godzinę temu, -starjack- napisał: Witam, nie działa mi tylna wycieraczka i owieranie klapy bagażnika. Obydwie rzeczy związane z przewodem masowym. Bardzo łatwo to można sprawdzić po zdjęciu tapicerki tylnej klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Wymiana UCH wymaga wiedzy i sprzętu. UCH jest powiązane z ECU a z UCH karty i blokada kierownicy. W celu wymiany, trzeba mieć wyczyszczone UCH i umiejętnie je podłączyć do auta i przyuczyć. Po wszystkim konfiguracja pod wyposażenie auta. Podłączenie używanego wywali Ci blokadę kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Kable między karoserią a klapą sprawdzone? To standard nie tylko w Renówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi