Qbak Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 A ja to mam w M3. Jak tylko puszczam lekko sprzęgło to obroty się podnoszą ale tylko jak bieg jest wrzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Jak to włączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiTur Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Jest możliwość załączenia podświetlenia zegarów na stałe podczas zapłonu w Meganie GT z 2010r? Oraz czy w RS z 2016 jest możliwość przeskalowania wartości mocy i momentu w RS monitorze, wyłączenia brzęczyka od przekroczenia prędkości na tempomacie oraz możliwość załączenia tempomatu w trybie Sport i Race? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek125 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 @aniewa w którym miejscu można skorygować wskazania komputera pokładowego ? Wiesz może też czy można wyłączyć "wskazówki" zmiany biegów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Wskazówki zmiany biegów wyłączasz w ecu licznika. Wyłączasz dwie funkcje oznaczone: SANS GESTION FREESHIFT SANS AFFICHAGE FREESHIFT Wskazania komputer pokładowego są zależne od wersji ecu i musisz znaleźć opis typu: Trip Computer Correction Gauging Configuration i tam zmieniasz wartość z 1 na np. 1,1 lub 0,9 w zależności w którą stronę chcesz zmienić. Nie jestem pewien czy przyjmuje też setne części ułamka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakunda Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Gdzie można wyłączyć tylna wycieraczkę w momencie włączenia wstecznego biegu? I jak opóźnić ruszenie tylnej wycieraczki w momencie włączenia spryskiwacza tylnego? Bo zawsze raz szoruje na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Załączenie tylnej wycieraczki po włączeniu wstecznego wyłączysz w menu licznika. Regulacji opóźnienia nigdzie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malix7 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Niaktualne, juz dostałem odpowiedź w innym temacie Edytowane 13 Lutego 2022 przez Malix7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakunda Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Jak nie mam takiego ustawienia w liczniku z wycieraczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalen11 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Hej mam problem. Niechcący wyłączyłem światełko w drzwiach kierowcy i blokadę rodzicielska i Teraz nie wiem jak włączyć. Pomożecie? Zrobiłem to programem ddt4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Uruchomić program DDT4all i w module DDCM powłączać wszystko co potrzebne. Pamiętaj, że nie zmienisz tylko jednej opcji bo domyślnie wszystko się zeruje. W ekranie konfiguracji zaznaczasz na 1 Activation wszystkie potrzebna opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Chciał bym wrócić do postu kolegi @Qbak. Napisał, że ma u siebie włączoną opcję podnoszenia obrotów przy ruszaniu. Ma ktoś z kolegów wiedzę gdzie mogę to zmienić za pomocą DDT4ALL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsikorsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Witam. Czy jest możliwość żeby przy zablokowanych zamkach otwierając drzwi kierowcy nie odblokowywać pozostałych? I czy przy otwieraniu z pilota lub HF odblokowało tylko drzwi kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Można to zrobić tylko otwierając z pilota. Jedno kliknięcie otwiera drzwi kierowcy, dwuklik otwiera pozostałe drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bsikorsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Dzięki, a od środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi