kaza2 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 odgrzebe stary temat a co można zmienić w meganie 2 xD CZy interewały olejowe też się zmienia tak jak w m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nie zmieniałem w M II ale w programie widnieje aktywna pozycja do zmiany tych parametrów. Miesiące i km co tysiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 W dniu 2.04.2022 o 14:59, maniek1111 napisał: Chciał bym wrócić do postu kolegi @Qbak. Napisał, że ma u siebie włączoną opcję podnoszenia obrotów przy ruszaniu. Ma ktoś z kolegów wiedzę gdzie mogę to zmienić za pomocą DDT4ALL? Również dołączam się do prośby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subb0 Opublikowano 3 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Witam, czy jest możliwość zmiany sposobu wyświetlenia spalania (chodzi mi o spalanie chwilowe) w scenicu 3 (2011r) Na ten moment pokazuje tylko pasek jak w strzykawce a osobiście wolałbym proste cyferki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Zmień ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subb0 Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 W dniu 3.05.2022 o 15:20, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes tzn.? cały ekran ( fizycznie) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Masz taki joystick do sterowania ekranem wyświetlacza, zmień motyw ekranu na inny i będziesz miał wskazania w l/100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawonq Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Cześć @aniewa, potrzebuję informacji, co dokładnie należy zmienić konfiguracji radia, po podłączeniu się przez CAN2, aby zmienić wersję z NAVI na BEZ NAVI oraz wyłączyć CBoxa (robiłem przekładkę, teraz nie mogę ustawić godziny plus ekran po rozruchu "zawiesza się" na napisie powitalnym na jakiś czas). Przeglądam forum i znajduję mnóstwo odpowiedzi, że należy zmienić konfigurację, ale nie napotkałem precyzyjnej informacji jak i gdzie. Możesz mi pomóc w tej kwestii? Możliwe, że źle szukam, a wątek ten jest łatwy do znalezienia - w takiej sytuacji przepraszam za jego powielenie. Powracam do tej sprawy już któryś raz z kolei i za każdym razem ponoszę klęskę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Jeżeli masz radio R2_08 to zrób według screnu od 1 do 7. Potem wyłącz i ponownie włącz radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawonq Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W trakcie pracy interfejsu, auto ma być na zapłonie z włączonym radiem, zgadza się? Orientujesz się, czy przy połączeniu clipem (mam możliwość podjechania na stacje diagnostyczną), proces wygląda podobnie? Pamiętam, że przy corocznym przeglądzie, diagnosta podpiął się pod gniazdo, ale nic nie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Wystarczy radio włączone. Clipa nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W dniu 3.05.2022 o 09:40, subb0 napisał: Witam, czy jest możliwość zmiany sposobu wyświetlenia spalania (chodzi mi o spalanie chwilowe) w scenicu 3 (2011r) Na ten moment pokazuje tylko pasek jak w strzykawce a osobiście wolałbym proste cyferki Jest możliwość zmiany tego w megane 3 z paska na cyferki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 W M III nie ma możliwości zmiany sposobu wyświetlania chwilowego spalania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawonq Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Orientujesz się, jakie numery mają poszczególne piny w tym elmie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Górny obrazek. Numery od lewej 1 do prawej 8 - górny rząd i dla dolnego od lewej 9 do prawej 16. Przedstawiony elm może mieć problemy z połączeniem dla niewymagającego Torqe. Z pyclipem się nie połączysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi