Bazyl123 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam Z dwa miesiące temu, taka sytuacja stoje w korku, wciskam szybko sprzęgło i 1 bieg a on niechce wejść to puszczam sprzęgło i znowu wciskam a on znowu niechce chyba za 3 razem wszedł. A dzisiaj miałem identyczną sytuacje, generalnie to trwa moment i do końca niewiem jak to się stało. Jeżdze codziennie po mieście i jedynka wchodzi jak masło aż nagle coś takiego. Co to może być, może za szybko chciałem wbić 1 bo już sam niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko-ma Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 U mnie taki objaw skończył się wymianą sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Jest to również związane z luzem linek (pancerza) między wybierakiem w samochodzie i wybierakiem na skrzyni. Zawsze zaczyna się sporadycznie i z czasem coraz częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi