Przemo1980 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Cześć mam dziwny problem od jakiegoś czasu przestało działać hf dziwna sprawa bo nie działają wszystkie drzwi. Nie mam sensorów pod klamkami tylko przyciski w klamkach. Wszystko muszę robić z karty no zamykać i otwierać odpalam bez wkładania karty. Coś ktoś pomoże coś wie ?? Spację klikasz po kropce !!! Przeniosłem do odpowiedniego działu. - aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Od dawna masz samochód, wydaje mi się, że te roczniki miały jeden przycisk w drzwiach kierowcy i we wszystkich lusterka. Jak nie masz lusterek to otwieranie przyciskiem w klamce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Jak masz przycisk w klamce kierowcy to powinny się otwierać drzwi po wsadzeniu ręki za klamkę (wtedy są czujniki optyczne). Jak masz przyciski we wszystkich klamkach to żeby zamknąć/otworzyć auto musisz naciskać przycisk. Rodzaj Hands Free się zmienił w którymś roczniku. Ja w Megane z 2013 miałem już przyciski we wszystkich klamkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 10 minut temu, meganecoupe02 napisał: Jak masz przyciski we wszystkich klamkach to żeby zamknąć/otworzyć auto musisz naciskać przycisk Przyciski tylko do otwarcia, zamknąć się powinno po oddaleniu. Warunek - sprawna bateria w karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Masz rację, dziękuję za sprostowanie. Nie lubiłem tego Hands Free, zdecydowanie lepsze było to wcześniejsze, gdzie wystarczyło wsadzić dłoń za klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 8 godzin temu, meganecoupe02 napisał: zdecydowanie lepsze było to wcześniejsze, gdzie wystarczyło wsadzić dłoń za klamkę. Zdecydowanie lepsze. Czyli znowu wyszło, że lepsze jest wrogiem dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 18 godzin temu, aniewa napisał: Od dawna masz samochód, wydaje mi się, że te roczniki miały jeden przycisk w drzwiach kierowcy i we wszystkich lusterka. Jak nie masz lusterek to otwieranie przyciskiem w klamce. Samochód mam prawie rok wszystko działało normalnie naciskałem przycisk i samochód się otwierał po oddaleniu się zamykał teraz rzadne drzwi nie otwierają caru i się nie zamyka po oddaleniu 18 godzin temu, meganecoupe02 napisał: Jak masz przycisk w klamce kierowcy to powinny się otwierać drzwi po wsadzeniu ręki za klamkę (wtedy są czujniki optyczne). Jak masz przyciski we wszystkich klamkach to żeby zamknąć/otworzyć auto musisz naciskać przycisk. Rodzaj Hands Free się zmienił w którymś roczniku. Ja w Megane z 2013 miałem już przyciski we wszystkich klamkach. Tak mam przyciski we wszystkich drzwiach i po naciśnięciu otwierały car ale teraz się nic nie otwiera i się sam nie zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 12 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 No to pozostaje zdiagnozować car clipem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo1980 Opublikowano 12 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Hmm ktoś coś ogarnia w Szczecinie coś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 10 godzin temu, Przemo1980 napisał: w Szczecinie Poszukaj na forum w odpowiednim dziale i temacie, dla swojego regionu. Może tam ktoś ma clipa i się dogadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi