MarcinDe Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Jeździłem nowym Tipo (prosto z salonu) około m-ca. Niestety jakość montażu, użytych materiałów, designu (pomimo że to włoch) - nie umywa się do Meganki IV. Tipo to prawie budżetowy samochód klasy compact - skądś ta cena musiała się wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Fiat ma swój system wykonania wnętrza. Nawet to fajnie wygląda. Sam celowałem w Tipo za względu na gaz- ale nie jest tak wesoło z tym silnikiem. Bo albo fabryczny landi z którym są problemy albo bez LPG i założę sam tylko że głowica inna. Celuj w MIV z silnikiem 1.3 to dobry kierunek. Sam kiedyś chciałem MIII, ale jak tak czytam jakie ma problemy i konstrukcję to wolę MIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Nie wiem czy będzie celował, bo zdaje się zakończył temat. Co najwyżej my sobie jeszcze możemy pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi