punkracy Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 WItajcie, Dzisiaj wymieniłem ogranicznik drzwi kierowcy w mojej Megance. Niestety przy demontażu pękło mi jedno z zabezpieczeń uszczelki plastikowo-gumowej (foto), która zabezpiecza otwór w drzwiach, z którego wychodzi ramię ogranicznika i teraz ta uszczelka tzryma się na przysłowiowe słowo honoru. Czy ktoś się orientuje, gdzie można coś takiego dostać. Na alledrogo wyszukuje mi tylko w archiwum. Dodatkowo może orientujecie się, czy takie same uszczelki są z przodu i z tyłu, czy może jest jakaś różnica? Ta uszczelka to nie jedyna rzecz, jaka mi się uszkodziła. Pękła mi również czerwona spinka pod plastikowym trójkątem zabezpieczającym wiązkę do sterowania lusterka. Spinka to nie problem, bo już mam zamówioną, ale zastanawiam się czym ją "wkleić'. Oryginalnie była tam jakaś czarna masa przypominająca w konsystencji silikon, ale podejrzewam, że to coś innego. Może z tym też mi ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Szukaj części o numerze 964480004R. W polskich sklepach internetowych nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Może być, że tylko ASO lub z rozbitka na szrocie. Wydaje mi się, że to może być uniwersalne, ogólnie dla modeli Renault ale głowy nie dam. Zapytaj (zadzwoń, napisz) na kraska24.pl - pan ma różne rzeczy w przystępnych cenach. Morze po nr części lub VIN - dobierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Na aukcjach nie ma bo to się nie sprzedaje, na najbliższym szrocie z reno dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi