gapski Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Witam, szukam dywaników gumowych z rantami i potrzebuję pomocy tzn. waszych uwag i doświadczeń z dywanikami które macie, mieliście. Myślałem o Frogum No.77 ale gdzieś przeczytałem, że są krótkie i pedały o nie zahaczają, a wiem że to jest bardzo irytujące podczas jazdy bo miałem tak w megane II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Jeździsz gdzieś po bagnach, że chcesz założyć gumowe Nie wiem jak komu, ale mnie to nie podchodzi. Cały czas używam welurowych, nawet zimą, chyba że jest błoto śnieżne albo dużo śniegu to wówczas mam gumowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gapski Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Jeśli nie masz nic do powiedzenia, to proszę żebyś się nie wypowiadał Godzinę temu, elf napisał: Jeździsz gdzieś po bagnach, że chcesz założyć gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 6 godzin temu, gapski napisał: tzn. waszych uwag i doświadczeń z dywanikami które macie, mieliście. Radze się zastanowić co się chce, a co pisze. Chciałeś uwag, więc je wyraziłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 ja mam oryginaly - troche scieraja sie przy miejscu pod pedalami gdzie trzymasz piete ale maja za to wysoki rant, sa dobrze spasowane i maja nakladke na tunel z tylu REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Rezaw plast dobre produkuje. Nie są takie plastykowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Rezaw plast są spoko - przede wszystkim nie wydzielają toksycznego smrodu gumy, jak większość badziewia z portali aukcyjnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 W dniu 15.08.2022 o 16:56, elf napisał: Jeździsz gdzieś po bagnach, że chcesz założyć gumowe Nie wiem jak komu, ale mnie to nie podchodzi. Cały czas używam welurowych, nawet zimą, chyba że jest błoto śnieżne albo dużo śniegu to wówczas mam gumowe. Ja używam tyko gumowych. W Megane mam oryginały od nowości. Nie natrafiłem jeszcze w mojej miejscowości na bagna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrh1975 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Ostatnio wymieniłem oryginalne na Frogum Proline. Jestem bardzo zadowolony, dokładnie przylegają i nie śmierdzą ? Szczerze polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J3drula Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Przeczytawszy wątek postanowiłem wymienić u siebie oryginały, sztywne jak koci ogon na Rezaw plast z matą do bagażnika. Przykręcenie stoperów uważam za najgorszą robotę jaką można sobie wyobrazić przy rezaniu w samochodzie. Generalnie jestem zadowolony, elastyczne, dobrze dopasowane, brzydko nie pachną i fajnie wyglądają. Mogę polecić, ale jak ktoś będzie miał zamiar kręcić stopery na wszystkie cztery dywaniki, środek na uspokojenie obowiązkowy. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiasBg Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zdecydowanie Rezaw plast. Miałem w L3 teraz zakupiłem do M4. Najlepszy stosunek ceny do jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi