Krzychu Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 U mnie też dzisiaj prószy, zaczyna się robić biało! Pewnie jutro wszystko się rozpuści i będzie błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flowgrid Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Pada od samego rana, praktycznie wszystko stoi na około w korkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajata Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Uwielbiam takie tematy. Dzisiaj śnieg nie pada, ale padał w poprzednich dniach. Co więcej - można powiedzieć, że śniegu prawie już nie ma. Osobiście, mam nadzieję, że będzie podczas Świąt. Chcecie śnieg na święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weberr Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 śnieg widziałem ostatnio dwa lata temu w Kanadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 No widzisz, a w Krakowie był ze 2 tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Dnia 5.12.2017 o 11:08, kajata napisał: Uwielbiam takie tematy. Dzisiaj śnieg nie pada, ale padał w poprzednich dniach. Co więcej - można powiedzieć, że śniegu prawie już nie ma. Osobiście, mam nadzieję, że będzie podczas Świąt. Chcecie śnieg na święta? to dowód na to, że jednak słynny "zeszłoroczny śnieg" jest jeszcze w zainteresowaniu, a niby wszyscy mówią że nie Edytowane 19 Stycznia 2018 przez prezes72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Trochę do działu humor, trochę o śniegu ale drogowcy zaskoczyli w tym roku zimę... A wracając do głównego wątku to próbuje ale nie jest w stanie utrzymać się przez dłuższy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Pada Dobrze, że od tygodnia na aucie oponki zimowe ale znam takich, których zima zaskoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papf Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 U mnie dzisiaj troszeczkę popadało - dobrze, że wyprzedziłem odpowiednio z wymianą opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) No i mamy pierwszy w tym roku biały poranek. Edytowane 19 Listopada 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Potwierdzam, Rzeszów sypie ... kurczę, a Ja jeszcze na letnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 W Pile nie widać ani śniegu, ani mrozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2408 Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Płock okolice cisza ,jedynie wieje wiaterek i jest zimnoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 No to jak już piszemy tutaj, że nie sypie (Pani: Przyznać się kto nie ma zdania. Uczeń: Ja mam, ja mam!), to ja napiszę, że w Krakowie wczoraj coś tam na niektórych samochodach było (i to parkujących w mieście, nie tych przyjezdnych), co jest o tyle dziwne, że temp. w Krakowie zwykle jest wyższa niż np. w Bochni (ponoć 100 m wyżej) i to raczej auta przyjeżdżające do Krakowa są ośnieżone. Natomiast wszystko zniknęło wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BestChi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wczoraj lało, następnie wszystko zamarzło i było fajne lodowisko rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi