CzechuXX Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Grubo. W Gdańsku kilka dni temu spadło ze 3cm i tak się utrzymuje do dzisiaj. Wczoraj rozrzuciłem kilka kilogramów soli na miejscu postojowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 W Bydgoszczy w ubiegłą sobotę spadło już drugi raz w tym roku ponad 10 cm śniegu. Nie ma po nim śladu do dzisiaj, ale teraz jest 3 stopnie na minusie. Opony zmieniałem na początku listopada. Łopata nie odpoczywa i intensywnie pracuje co roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 U mnie dziś koło 11. Sypie dalej ale już trochę słabnie:). Wczoraj była trawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Ładna czapa na samochodzie. Szufla pójdzie w ruch Za to widok z balkonu mam przedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Jedynie dziecko się cieszy:). Pierwsze zakopanie się w tym roku też już za mną:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 U mnie sypie, ale tak delikatnie. Mam nadzieję, że nie będzie tak jak u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 A u mnie właśnie przejechał pługiem i znowu mam zaspę przed zderzakiem. Jak w tym kawale o gościu co kupił domek w Bieszczadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 To u mnie tak na oko 1/10 tego co u was. Obecnie sypie jakiś grysik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Powrót zimy w pełnej krasie. Przez noc napadało około 20 cm i dalej sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ja ściągałem z samochodu ok. 5-6 cm, które napadało w nocy. Prędzej leżało na ulicy ok 1 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochkarol Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 No to u mnie - na poręczy balkonu - około 25 cm śniegu. Gablotę ogarniałem ze śniegu ponad pół godziny 😁 Na aucie 20 cm było spokojnie. A Lublin (na osiedlach) wyglądał dziś tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Na Śląsku spokojnie ponad 30 cm ale od południa już nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 U mnie też trochę dosypało No i dzisiaj około -12 st. Wreszcie pogoda jak na tę porę roku przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 U mnie też posypało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Postanowiłem tę zimę spędzić na wsi no to mam 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi