lufa Opublikowano 17 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2025 Zrobiłem sobie tym programikiem pliki do usunięcia map. Zostawiłem tylko Polskę i niezbędne pliki. Po tym czyszczeniu zainstalowała się paczka 4G Europa 2024.12. Myślałem że Polska nadpisze się nową mapą, a jednak pozostała 2023.6. Ktoś pisał że mapy się nadpisują, to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bydg_coach Opublikowano 29 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2025 (edytowane) Część, czy można prosić o instrukcje jak usunąć mapy z R-LINK. Nie mogę zainstalować nowych - brak miejsca. Znalazłem, dziękuję. Edytowane 30 Lipca 2025 przez bydg_coach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QaiZeyn Opublikowano 31 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2025 (edytowane) Cześć wszystkim! Czy ktoś z Was również napotkał błąd sumy kontrolnej podczas aktualizacji map? Może ktoś zna sposób na rozwiązanie tego problemu? Dane : System oryginalnie był : 2.2.19.300 System obecnie jest : 3.3.16.986 ( wersja oprogramowania 4992 ) Radio : R-Link 2 Pendrive: 128gb, sformatowany do FAT32 Mapy: pobrane z tego tematu (2024.12) Patch: pobrany z tego tematu (mm2014_upgrade_igo_3316980_gz) Edytowane 31 Lipca 2025 przez QaiZeyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2025 9 godzin temu, QaiZeyn napisał(a): Pendrive: 128gb Gdybyś przeczytał instrukcję, to wiedziałbyś, że maksymalna pojemność pendrive to 32 GB. A bład sumy kontrolnej oznacza, że pliki na penie, są nie kompletne. Pobierz jeszcze raz, rozpakuj jakimś dobrym narzędziem, zmień pendrive i spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QaiZeyn Opublikowano 1 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2025 (edytowane) Ostatecznie wszystko udało się wczoraj zainstalować — problemem okazał się MacBook. Po przeniesieniu map na pendrive 128 GB z laptopa z systemem Windows instalacja przebiegła bez problemów Edytowane 1 Sierpnia 2025 przez QaiZeyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrupinski Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 Zrobiłem 1️⃣ update softu 7.0.24.166 na 9.0.37.216, 2️⃣ wgrałem patch mm2014_upgrade_igo_9037210, 3️⃣ wgrałem mapę Europe TomTom 2024.12. Mam jednak pytania, na które nie znalazłem (jednoznacznych) odpowiedzi: Jak wylistować mapy, które są wgrane? Widziałem zdjęcia na forum, ale za nic nie mogę znaleźć tego w żadnym menu radia ani nawigacji Skąd wziąć i jak wgrać najnowsze dostępne punkty poi, głównie radary, najlepiej dla Europy? Czy instalacja skin patch przebiega tak samo, jak patcha do map (sciągam i rozpakowuje, wrzucam do katalogu R-LINK na pendrive z FAT32 i po wpięciu typowa instalacja)? Robiliście to już u siebie i jest to bezpieczne (i opłacalne, w sensie daje spoko efekt)? Dostępna wersja tego skin patcha to 1.3, czy ktoś ma i wgrywał 1.5? Czy na tym etapie, na którym jestem, jest możliwe wgranie RS monitora? Komuś działa on prawidłowo w Megane GT 205KM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 23 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 1. MP4_20251023_155459_PHOTOMOVIE.mp4 2. Z tego forum, dla zalogowanych: https://www.msieurlolo.fr/forum/index.php?board=680.0 3. Tak. Miałem, ale wróciłem do standardu. Fajne, ale nie przypadło mi do gustu. 4. Samemu już nie. Sklep R-Link 2, już nie działa. Popytaj na grupach FB speców z dostępem do serwerów Renault. Mi działa w zakresie czujników które mam w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello44 Opublikowano 22 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2025 Hej, mam prośbę o pomoc: mam odblokowany system R-Link 2 w Kadjar, chciałem zrobić aktualizację map do wersji 2024.12. Wyskakuje błąd braku miejsca. Zgodnie z instrukcją załączoną na forum przy pomocy SKU Creator zacząłem usuwać mapy, żeby zwolnić miejsce. Obecnie z 8,86 GB całkowitego miejsca mam wolne 2,03 GB. Ciągle instalacja nie idzie - nadal brak miejsca. Czy mam usunąć wszystko, tak żeby została sama Polska+pliki podstawowe? Czy jak później puszczę aktualizację ona wgra z powrotem całą Europę, czy tylko zaktualizuje to co zostało, czyli Polskę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 23 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2025 10 godzin temu, Rafaello44 napisał(a): powrotem całą Europę Wyczyść wszystkie mapy, łącznie z Polską. Zostaw licencję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello44 Opublikowano 23 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2025 Dzięki za info, poszło uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan_ns Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Po aktualizacji z wersji 2.2.19.300 (Startowe: 4992) do 3.3.16.980 Stacja multimedialna R-Link 2 nie wstaje. Podczas aktualizacji zniknął ekran i przez ponad pół godziny nic nie wstawało. Ekran na desce mruga co 15 minut na czerwono, ale stacja czarny ekran cały czas... Potrzebuję pomocy, co w takiej sytuacji zrobić, żeby uruchomić ten system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Ogrzewanie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Migający licznik i czarny ekran na radiu to jednoznaczne uszkodzenie jednostki radia. Potrzebujesz gotowego przygotowanego drugiego radia specjalnie pod Twoje auto. Wymieniam ich wiele po takich aktualizacjach jak u Ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vivaldi78 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Witam. Mogę prosić o skrypt do wersji 3.3.16.966 / 5446 ? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca W dniu 7.03.2026 o 20:31, vivaldi78 napisał(a): prosić https://ahp.li/8feb75d118937ac4c5bb.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi