DrNO Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Z racji tego, że jest jeszcze sporo pytań, temat daję do automatycznego usunięcia za 14 dni. BA! sam się chętnie dowiem gdzie autko będzie do oglądnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No niedokladnei sprzedac jak wydzierzawic w celach reklamowych Dlatego tez chce aby nie zostal tu zaden slad pomnie i po samochodzie moze zobaczymy sie na jakims zlocie kiedys :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dawiddsp, człowieczku poprostu ściemniasz chyba i tyle... bajkopisarz jesteś bo jakbyś chciał nam udowodnić istnienie i moc swojego potwora to byś jakieś foto umieścił... a tak, może i silnik włożyłeś ale pewnie sa problemy i to nie jeździ jak powinno, bo motor cięzki i auto muł... więc żegnamy i obyśmy się nie spotkali na żadnym zlocie... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jesli ktos zainteresowany moim nastepnym samochodem ktory przerobilem zapraszam jazda z klientem heh chyba mu sie podobalo http://www.youtube.com/watch?v=T8Ir0tiCi4U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dawiddsp, ten filmik oglądaliśmy ale twojego filmiku jakoś nikt nie widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no i nikt nie zobaczy to auto z 2.0 to praktycznie seria z silnikiem z clio moje odbiega od seri calkowicie i filmu nie zobaczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dawiddsp, bo się pewnie nie ma czym chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No nie lepiej jezdzic takim lupem ktorego jestes wlascicielem i zadna d*pa nawet naniego n ei zwroci uwagi jedynie pies go moze olac [ Dodano: 2009-04-10, 21:48 ] Hehe bez obrazy ale taka prawda kolego Ciesze sie ze za 13dni bedzie po tym temacie bo z takimi ludzmi to nie moge dosc do ladu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 kbarann, jest takie przysłowie: "Nie próbuj kłócić się z głupszym bo i tak przegrasz. Głupszy najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem." Auto będzie świetnie promować Wjejski tjunink w Polskim wykonaniu. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddsp Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dokladnie wiejski tuning góra 1.4 1.6 po 100koni do wszystkich he jeszcze stajnie trzeba [ Dodano: 2009-04-10, 23:14 ] ni oczywiscie kolegi diselka trzeba dorzucic do kupki:) bo z mojej stajni wyjezdzaja nie wiejskie tuningi kolego tylko samochody ktorymi chce sie jezdzic z przyjemnoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dawiddsp, jak dla mnie jesteś prymitywnym człowiekiem ze wsi, ja robiłem też swap i też się tym chwaliłem i nie znam nikogo kto tego nie robi... jakby ci wsio chodziło to byś pokazał foty i jakiś filmik a ty nic... nawet dla świętego powodu oraz pokazanie wszystkim niedowiarkom że autentycznie to istnieje i naprawdę chodzi to auto zajebiście... ciekawe po co robiłes więc taką przeróbkę... dla siebie (masz więc kompleks jak dla mnie - brak ci może mocy w nocy z kobitą więc nawkładałeś w auto) bo napewno nie po to żebyś się chwalić... odpowiedz mi tylko na jedno pytanie ?? To po co chwaliłes się autem jak nie chcesz go pokazać ? [ Dodano: 2009-04-10, 23:21 ] dawiddsp,ze stajni to może i wyjeżdża ale to twoje auto ciągnięte przez 250 KONI :P :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Jesteś bucem i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Leman666, to do mnie czy do dawiddsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 bo z mojej stajni wyjezdzaja nie wiejskie tuningi kolego tylko samochody ktorymi chce sie jezdzic z przyjemnosciasorry,że sie wtrącę ale właśnie takie auta wyjeżdzają od Ciebie kolego.Jaka przyjemność z jazdy autem zrobionym w stodole,w prymitywnych warunkach,z nieprzystosowanymi do niego hamulcami,zawieszeniem. Widzę,że kolega czerpał wzory z Monster Garage tylko brakuje mu ich wiedzy i fachowości.Ja bym sie bał do takiego auta wsiadać :roll: Gdybym chciał sie karnąć jakąś furą po ktorej podskoczyła by mi andrenalina to bym wsiadl do M5 a nie do takiego padła Twojej konstrukcji. Widzisz kolego-plujesz na wszystkich naokoło i zaczyna to sie obracac przeciwko Tobie.Narobiłeś sobie naprawde tutaj przyjaciól :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 dawiddsp, ja tylko chciałby przytoczyć jeden z twoich postów że na 14" felgach żeś to sprawdzał.... Ś C I E M A .... jak zołożyłeś większe tarcze to się mogę o skrzynkę wódki założyć że nie dało rady włożyć 14"... ale spec od swap wie lepiej... nie miej żalu nie mówię że się nie znasz, tylko czasami pisz prawdę, bo i tak wyjdzie ona na jaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi