Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl
Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl
Ogólne Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
-
Videos
-
Ogłoszenia
-
Polecana zawartość
-
Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
LastSoul93 opublikował(a) temat w Forum Ogólne,
Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment obrotowy i zyskać pare km. Później chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek.
Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ?
REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes
-
- 15 odpowiedzi
Wybrany przez
Krzychu, -
-
Dacia Bigster
Krzychu opublikował(a) temat w Aktualności motoryzacyjne,
Nowy Bigster: Wyższy Wymiar Dacii
Dacia prezentuje nowy model Bigster, który wprowadza markę na wyższy poziom, oferując unikalną propozycję w segmencie C-SUV. Ten model, zgodnie z tradycją marki, zapewnia bogactwo cech i technologii w przystępnej cenie. Bigster to samochód, który łączy solidność, przestronność i nowoczesne technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających klientów.-
- 0 odpowiedzi
Wybrany przez
Krzychu, -
-
Jak sprawdzić kod silnika?
nyerik opublikował(a) temat w Forum Ogólne,
Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak?-
- 10 odpowiedzi
Wybrany przez
Krzychu, -
-
Pierwsza wymiana oleju - Megane IV
Szaraj0 opublikował(a) temat w Zakup - Megane IV,
Cześć, w przeciągu dwóch tygodni mam odebrać swoje megane 1.3 tce 140.
Powiedzcie proszę bo gdzieś wyczytałem, że nowoczesne silniki wraz z olejami są tak skonstruowane, że nie trzeba wymieniać oleju po 1000-2000km od wyjechania z salonu.
Jak to w praktyce wygląda aby samochód służył długie lata?-
- 34 odpowiedzi
Wybrany przez
Krzychu, -
-
Używana Tesla z certyfikatem
Krzychu opublikował(a) temat w Offtopic / Fun,
Niedawno trafiłem na wydaję mi się ciekawą opcję, żeby wejść do świata "elektryków". Chodzi o używane samochody marki Tesla, na stronie www.tesla.com/pl_PL/inventory/used - używane można wyszukać używane modele Tesli z certyfikatem. Zakładam, że są one po weryfikacji mechaniki i elektryki. Z tego co czytałem i szukałem w necie to akumulator w Teslach trzyma swoją pojemność całkiem dobrze nawet pomimo upływu czasu, pamiętam, że był z tym duży problem w Nissanach Leaf, które bardzo szybko traciły dostępną pojemność. Wracają do Tesli, to można wejść w szczegóły ogłoszenia, są real photos i co najważniejsze roczna gwarancja. Oczywiście liczę się z tym, że zaraz zostanę zjedzony przez fanów aut spalinowych (też je lubię), ale ... taka używana Tesla z gwarancją to może być ciekawa opcja.
-
- 17 odpowiedzi
Wybrany przez
Krzychu, -
-
Rekomendowane odpowiedzi